iltasyazilim
FD Üye
Gülünç Doğum Günü Mesajları
Doğum Günü Mesajları Gülünç
Minareden Atlarım Yaş Gününü Kutlarım
En dürüst Ve dışarıdan dileklerimle doğum gününü kutlarım
Hayyyy senii doğurtan ebeninnnnnnn yanaklarından öpiyim emii
Gündüzün yatta, gecen barda, aşağı porsche otomobil, kaldığin konut tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun (bu mesajı sakla seneye bana bir daha mesaj masrafı yaptırtma)
Güneş değin sıcak, kartanesi değin berrak, yağmur değin saf ve pak, imfdeki değin bol paralı bir ömür dileğiyle Mutlu yıllar
Tekerleğin icadının 35 sene dönümü kutlu olsun
Nice yıllara doğum günün az şekerli olsun
Bugunu unuttum sandın dimi Hiç unuturmuyum kankam benim Ampulun icadının 25 yıl dönümü kutlu olsun
Mutluluğun Türk Enflasyonu değin yüksek, üzüntün memur maaşı dek düşük,geleceğin Demirelin keli değin aydınlık olsun Doğum günün kutlu olsun *
Doğum Günü Mesajları Gülünç
Minareden Atlarım Yaş Gününü Kutlarım
En dürüst Ve dışarıdan dileklerimle doğum gününü kutlarım
Hayyyy senii doğurtan ebeninnnnnnn yanaklarından öpiyim emii
Gündüzün yatta, gecen barda, aşağı porsche otomobil, kaldığin konut tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun (bu mesajı sakla seneye bana bir daha mesaj masrafı yaptırtma)
Güneş değin sıcak, kartanesi değin berrak, yağmur değin saf ve pak, imfdeki değin bol paralı bir ömür dileğiyle Mutlu yıllar
Tekerleğin icadının 35 sene dönümü kutlu olsun
Nice yıllara doğum günün az şekerli olsun
Bugunu unuttum sandın dimi Hiç unuturmuyum kankam benim Ampulun icadının 25 yıl dönümü kutlu olsun
Mutluluğun Türk Enflasyonu değin yüksek, üzüntün memur maaşı dek düşük,geleceğin Demirelin keli değin aydınlık olsun Doğum günün kutlu olsun *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.