Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuş Bende yok SendeYok Şarkı Sözleri

Doğuş Bende yok SendeYok Şarkı Sözleri
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Doğuş Bende yok SendeYok Şarkı Sözleri doğuş, şarkı sözleri, yeni albüm, resimleri, hakkında data için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549252886 1549252886 dogusbendeyoksendeyoksarkisozleri5c57b91ad888cdogusbendeyoksendeyoksarkisozleri5c57b91ad888cdogusbendeyoksendeyoksarkisozleri5c57b91ad888c Doğuş Bende Yok Sende Değil Şarkı Sözleri Sizlerle dogusbendeyoksendeyoksarkisozleri5c57b91ade55balt Işveli gülüşün fenaydı süzüşün Derin bakışına kandım Daima söz verişine tutmayıp gidişine Ben senin neyine inandım Cilveli gülüşün fenaydı süzüşün Derin bakışına kandım Hep laf verişine tutmayıp gidişine Ben senin neyine inandım Bitti bundan böyle uçtu gitti atta Bende yok sende değil Bende yok sende yok Aşkın arayanı fazla yaşayanı çok Bana tekrar sendeyimcom kör talih Yüreği olmayan kaç yazar Kediden farkın değil Aşkın arayanı fazla yaşayanı çok Bana tekrar uğursuzluk Yüreği olmayan kaç yazar Kediden farkın değil Cilveli gülüşün fenaydı süzüşün Derin bakışına kandım Daima laf verişine tutmayıp gidişine Ben senin neyine inandım Cilveli gülüşün fenaydı süzüşün Derin bakışına kandım Hep söz verişine tutmayıp gidişine Ben senin neyine inandım Bitti bundan böyle uçtu gitti atta Bende değil sende yok Bende değil sende yok Aşkın arayanı çok yaşayanı fazla Bana tekrar kör talih Yüreği olmayan kaç yazan Kediden farkın yok Aşkın arayanı çok yaşayanı çok Bana yine kör talih Yüreği olmayan kaç yazan Kediden farkın değil Bende değil sende değil Bende yok sende değil Aşkın arayanı çok yaşayanı çok Bana yeniden âmâ sendeyimcom şans Yüreği olmayan kaç yazan Kediden farkın yok Aşkın arayanı çok yaşayanı fazla Bana yeniden şanssızlık Yüreği olmayan kaç yazan Kediden farkın yok  

858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt