Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuş Grubu'nun 18 yıllık geleneğine koronavirüs engeli

Doğuş Grubu'nun 18 yıllık geleneğine koronavirüs engeli
0
45

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Dogus%2DGrubu%2Dnun%2D18%2Dyillik%2Dgelenegine%2Dkoronavirus%2Dengeli%2D233801%2Ejpg

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, 1 Nisan 2001'de vefat eden babası Ayhan Şahenk için, her yıl 2 Nisan'da Bebek Camii'nde mevlit okuturdu.

Tam 18 senedir devam eden bu gelenek koronavirüs yüzünden bu yıl maalesef sekteye uğradı.

Doğuş Grubu çalışanları, Şahenk Ailesi ve dostlarının katıldığı her yıl ikindi namazından önce cami mevlithanları tarafından okunan mevlit bu yıl okutulmayacak.

Öğrendim ki, Ferit Bey babası için bu yıl sadece hatim duası okutturacakmış. Ayhan Bey nur içine yatsın…

Bülent Cankurt/Sabah

Similar threads

Son vakitlerde bankalara olan borcunu yapılandırmakla uğraşan Doğuş Kümesi İdare Heyeti Lideri Ferit Şahenk ile ilgili tatsız bir haber öğendim! Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine nazaran Miami'deki otelini Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo'ya satan Şahenk, geçen yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
İdriz Çokal'ın Para Dergisi'ndeki röportajı ÜNLÜ et restoranı Nusr-Et Steakhouse’un kurucusu Nusret Gökçe son dönemlerin en popüler isimlerinden biri. Gökçe, 1983’te maden işçisi bir babanın beş evladından birisi olarak Erzurum’da dünyaya gelmiş. Henüz iki yaşında iken ailesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Geçen yıl ülkemizde 155 bin 47 çift boşanmış ve boşanma rekoru kırılmıştı. Bunda koronavirüs illetinin etkisi olacak mı bilmiyorum ama ardı ardına gelen haberlere bakılırsa, boşanma rakamında sanki 2019'u mumla arayacağız gibi görünüyor! İşte size bir ayrılık haberi daha… Duydum ki, Akkök...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
KLÂSİK OSMANLI ŞİİRİNDE HZ PEYGAMBER’İ ANLATAN TÜRLERE GENEL BİR BAKIŞ Yeryüzünden gelip geçmiş insanların en müstesna fertleri Hz Âdem ve ondan sonra gelen peygamberlerdir Bunların en sonuncusu ve en büyüğü şüphesiz son peygamber Hz Muhammed’dir Biz bu yazımızda ona duyulan derin aşk ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Maalesef ki olaysız tek bir günümüz yok. Orman yangınları, sel felaketi, çocuk istismarı, işsizlik... derken bitmek bilmeyen bir listeyle karşılaşıyoruz ancak unutmayalım ki bu içerikte sayacağımız tüm bu felaketleri bizler yalnızca bir yılın içerisinde yaşadık. Yüreğiniz kaldıracaksa buyrun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,297Kullanıcılar
defres.sSon üye
Üst Alt