Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğuş İçime Atıyorum Aşk Şarkı Sözleri

Doğuş İçime Atıyorum Aşk Şarkı Sözleri
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Doğuş İçime Atıyorum Aşk Şarkı Sözleri doğuş, yeni albüm, içime atıyorum aşk, şarkı sözleri, hakkında bilgler için yazımıza buyrun arkadaşlar 1549252892 1549252892 dogusicimeatiyorumasksarkisozleri5c57b9209c029dogusicimeatiyorumasksarkisozleri5c57b9209c029dogusicimeatiyorumasksarkisozleri5c57b9209c029 Doğuşun 2011 yılında çıkardığı albümünü sizlerle daha önceki yazımızda paylaşmıştık melekler bu yazımıza yeni albümünde bulunan şarkılarından biri olan içime atıyorum aşk şarkı sözlerini sunuyoruz meleklerdogusicimeatiyorumasksarkisozleri5c57b920a3dfdalt Bu aralar sıkıntılarım var Üzerime gelme demedim mi? Birazcık anlama azıcık sabır Sorunlarım var Anlık ayrıklar olabilir İkimizde yıkılabiliriz Seni sevdim hep seveceğim Belki de geçer zamanla İçime atıyorum aşk ölüyorum daima Seni göz kadar kaybediyorum galiba İçime atıyorum aşk ölüyorum daima Seni göz göre kaybediyorum galiba Na nananan nanananan nanana Na nananan nanananan nanana Bu aralar sendeyimcom sıkıntılarım var Üzerime gelme demedim mi? Biraz anlama biraz dayanma sorunlarım var Hemen Olan ayrıklar olabilir İkimizde yıkılabiliriz Seni sevdim daima seveceğim Şayet de geçer zamanla İçime atıyorum aşk ölüyorum her zaman Seni göz kadar kaybediyorum galiba İçime atıyorum aşk ölüyorum defalarca Seni göz tarafından kaybediyorum galiba İçime atıyorum aşk ölüyorum defalarca Seni göz tarafından kaybediyorum galiba İçime atıyorum aşk ölüyorum tekrar tekrar Seni göz göre kaybediyorum galiba  

858,506Konular
983,044Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt