hekim,hasta,hemşire hemşire nasıl olabilirim nasıl hemşire olabilirim olurum tabu oyunu orkide meleğimizin konusudur,önemle duyurulurdoktorhastahemsire5c5608259bb2dalt doktorhastahemsire5c5608259bb2dalt Hasta klinikten içeri girer Hemşire hastayı karşılar Hemşire Buyrun nasıl muavin olabilirim? Hasta Dolgu yaptıracaktım Hemşire Dişinize mi ? Ve herkes doktorhastahemsire5c5608259bb2dalt ))))) Hemşire doktorun yanında gelirElinde bir sağlık durumu karnesi , bir de hastanın verdiği liste vardırListede şunlar yazan: Antibiyotik Ağrı Kesici Mide hapı Vitamin Hemşire Hasta bu ilaçlardan istiyormuş Doktor Sor bakalım kaçar kilo olacakmışdoktorhastahemsire5c5608259bb2dalt ) Hasta elinde sağlık karnesi,kendi teşhisini kendisi koymuş olarak , doktorun yanına kazanç Hasta Ben grip olmuşumBir grip ilacı istiyorum Hekim La havle( sessizce yandoktorhastahemsire5c5608259bb2dalt ) Hasta Ama toz olanlardan olmasınBir de mide ilacı istiyorumO da şurup olmasınAğızda çiğnenenlerden olsunBir tane de antibiyotik yaz Doktor En iyisi ben size şöyle ortaya girift yaptırayım Gebe bir bayan ve meraklı eşi, ultrason yaptırmak için doktora gelirlerHasta hazırlanır , hekim ultrasona başlarDaha probu yeni eline almıştır fakat,hastanın eşi sorar: Meraklı eş Cinsiyeti ne? Sabırlı doktor Durun bakalım daha yeni başlıyoruzBakın burası başı Başının tabi tarafında gördükleriniz Meraklı benzeyen Cinsiyeti ne? Sabırlı hekim Önce genel sağlık durumunu değerlendirelimKalp atımlarını görebildiniz mi? Meraklı benzeyen Cinsiyeti ne? La Havle çeken hekim Cinsiyet tayini için bebeğin pozisyonu fazla önemlidirPozisyon yerinde değilse göremeyebiliriz Meraklı benzeşen Göremezseniz paramızı geri alabilir miyiz? Sinirli hekim Emrindeki ne çağırmak ! Göremezsek üzerine bir ultrason ücreti de müessesemizden hediyedir alıntıdır