Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

doktor olmak istiyorum

doktor olmak istiyorum
0
205

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamlar ben 16 yaşında bir bayanım ve doktor olmayı çok istiyorumFakat beni kan tutuyor kandan korkuyorum
Bu konuda asistan olabilir misiniz nasıl yiğitlik edebilirim Ayrıca doktorluk eğitimi hakkında veri istiyorum desteğiniz için şimdiden teşekkürler *

Similar threads

selamlar ben 16 yaşında bir bayanım ve doktor olmayı cok istiyorumFakat beni kan tutuyor kandan korkuyorum Bu konuda yardımcı olabilir misiniz nasıl cesaret edebilirim Ayrıca doktorluk eğitimi hakkında bilgi istiyorum desteğiniz icin şimdiden teşekkurler
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
anne olmak istiyorum bende anne olmalıyım anne olmak istiyorum selamlar ben 25 yaşında 35 yıllık evli bir bayanım biz eşimle 152 yıla yakın korunduk ilaç,iğne vs gibi şeylerle değil biz çocuk istiyoruz takriben 14 aydır fakat olmadı işte doktor birşeyin değil dedi son iki aydır daha titiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkadaşlar üniversiteden bir kızdan hoslanıyorum kızı birtek okul çıkışı metroda görebiliyorum okulda denk gelemiyoruz Kızla hiçbir yerden tanışıklığımız değil muhabbetimiz yok karşılıklı arkadas yokBende bugün kızın indiği yerde inip konusmayı düsünüyürum Sizce de böylemi yapmalıyım? yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Trafikte Evlenme Teklifi Aldım Fulya Zenginer,Fulya Zenginer fotoğrafları ve röportajın devamını burada kızlar Ekranların hayran eden yüzü(çok hoş bir hanımefendi kesinlikle) olan ve kendisini Ufak Kadınlar dizisiden sonra şimdilerde ise Tövbeler Tövbesi (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Doktor Hasan İnsel Dr Mehmet Öz ’le sohbetimizde yeni kitabı ‘Siz Çocuğunuzu Büyütürken ’den bahsetmek istiyorum Bu kitap, her ne değin mektep çağına kadar çocukları olanlar için yazıldıysa da içinde o kadar çok pratik veri barındırıyor ancak eminim herkesin işine yarayacak Mehmet yanılmıyorsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt