Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Döküm Tavada Dana Antrikot

Döküm Tavada Dana Antrikot
0
95

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
dokum-tavada-dana-antrikot.jpg

Döküm Tavada Dana Antrikot Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 parmak kalınlığında dinlenmiş dana antrikot (300-350 gr.)
  • 4 diş sarımsak
  • 1 kesim biberiye (rosemary)
  • 1 kaşık tereyağı
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Granül tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Streç film

Döküm Tavada Dana Antrikot Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Döküm tavamızı ocağın en büyük gözüne alıp 15 dakika kadar ısıtalım.
  2. Fırını 220 dereceye ayarlayalım.
  3. 1 gün evvelden zeytinyağına yatırdığımız antrikotun üzerine tuz ve karabiber ekleyelim.
  4. Isınan tavamıza etimizi koyalım ve 5 dk bir tarafını 5 dk öbür tarafını mühürleyelim.
  5. Sarımsakları et ile birlikte döküm tavada çevirelim.
  6. Fırın tepsisine streç sinemasını koyalım, etimizi streç sinemasına koyduktan sonra üzerine biberiye, sarımsak ve tereyağını ekleyip streç sinemanın ağzını kapatıp fırına verelim.
  7. 15 dk fırında kalan etimizi alalım 5 dk dinlendikten sonra yemeğe hazır. Afiyet olsun.
Döküm Tavada Dana Antrikot Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt