Dolgulu Çikolata Tanımı İçin Malzemeler
- Kuvertür çikolata(damak tadınıza nazaran beyaz,bitter ve sütlü çikolata)
- 1 paket krema
- Yarım çay bardağı pudra şekeri
- 100 gram hindistan cevizi
Dolgulu Çikolata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İç harcı için kremayı 2 dk kadar pudra şekeriyle çırpın.
- İçine hindistan cevizini ekleyip karıştırın ve dolapta bekletin.
- Daha sonra çikolatayı benmari adabı eritin.
- Eriyen çikolataları fırça yardımıyla çikolata kalıbına sürün.
- 5 dakika buzlukta bekletin,tekrar çıkarıp birebir süreci uygulayın tekrar buzluğu atın.
- 10 dakika sonra tekrar çıkarıp dolaptan çıkardığınız iç harcı ekleyin ve tekrar buzlukta yarım saat bekletin. (iç harcın donmadı lazım).
- Kalıbı tekrar çıkarıp en üste çikolata sürün ve bir gece buzlukta bekletin.
- Tüketeceğiniz vakit buzluktan çıkarın. Afiyet olsun.