Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dolgulu Çikolata

Dolgulu Çikolata
0
41

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Dolgulu Çikolata Tanımı İçin Malzemeler

  • Kuvertür çikolata(damak tadınıza nazaran beyaz,bitter ve sütlü çikolata)
  • 1 paket krema
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri
  • 100 gram hindistan cevizi

Dolgulu Çikolata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İç harcı için kremayı 2 dk kadar pudra şekeriyle çırpın.
  2. İçine hindistan cevizini ekleyip karıştırın ve dolapta bekletin.
  3. Daha sonra çikolatayı benmari adabı eritin.
  4. Eriyen çikolataları fırça yardımıyla çikolata kalıbına sürün.
  5. 5 dakika buzlukta bekletin,tekrar çıkarıp birebir süreci uygulayın tekrar buzluğu atın.
  6. 10 dakika sonra tekrar çıkarıp dolaptan çıkardığınız iç harcı ekleyin ve tekrar buzlukta yarım saat bekletin. (iç harcın donmadı lazım).
  7. Kalıbı tekrar çıkarıp en üste çikolata sürün ve bir gece buzlukta bekletin.
  8. Tüketeceğiniz vakit buzluktan çıkarın. Afiyet olsun.
Dolgulu Çikolata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt