Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Çorbası Tarifi

Domates Çorbası Tarifi

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
domatez-corbasi-tarifi.jpg

Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

• Yarım kase domates püresi
  • 1 yemek kaşığı domatez salçası
  • 1,5 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 lt su
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yeterince tuz
  • Çorbanın üzerine arzuya göre kaşar peyniri

Domates Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Uygun bir tencereye tereyağını koyup eritilir un ilave edilip kavrulur.
  2. Salça eklenir karıştırılır kavrulur domates püresi ilave edip kavrulur.
  3. Kontrollü olarak yavaş yavaş karıştırarak su ilave edilir. Toplanmasın.
  4. Ardından süt ilave edip ara ara karıştırarak kaynamaya bırakılır.
  5. Ocağı kısıp yavaş yavaş kaynaması sağlanır.
  6. Tuz, kekik ilave edilir pişince çorba tabağına alıp arzuya göre çorbanın üzerine kaşar peyniriyle servis yapılır. Afiyet olsun????????.
Domates Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet olgun domates2 çorba kaşığı tereyağı3 çorba kaşığı un1 litre su1 su bardağı süt1 çorba kaşığı rendelenmiş taze kaşar Domates Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk önce yağ ve un bir tencerede hafifçe kavrulur. Diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler ️4-5 yemek kaşığı zeytinyağı️3 yemek kaşığı un️2 su bardağı domates püresi (ben yazdan hazırladığım püreyi kullandım)️1 su bardağı kemik suyu (şart değil ama benim dondurucuda var ve genelde çorbalara kullanıyorum)️5 su bardağı sıcak su️Tuz️Pulbiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Domates Sosuyla Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler (bardak ölçüsü 200 ml) 1/2 (yarım) kiloluk kavanozun yarısıyla domates sosu1 yemek kaşığı tereyağı (tepeleme)2 yemek kaşığı un (tepeleme)TuzToz kırmızıbiberKarabiber1/2 (yarım) çay kaşığı kadar toz zerdeçal4 su bardağı su Domates Sosuyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Domates Çorbası (Sütlü Kaşar Peynirli) Tarifi İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı salça3-4 adet domates4 su bardağı suYarım su bardağı sütTuzÜzeri için, kaşar peynir rendesi Domates Çorbası (Sütlü Kaşar Peynirli) Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 5 yemek kaşığı zeytinyağı2 diş sarımsakYarım kavanoz domates sosu (500 ml)Çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı şeker1 tatlı kaşığı kuru fesleğen1 çorba kaşığı sirke5 su bardağı su Sosu için: 1 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı un Üzeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt