Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Salatalık Turşusu

Domates Salatalık Turşusu
0
121

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Domates Salatalık Turşusu Tarifi İçin Malzemeler

*1 litre su
*1 kadeh üzüm sirke
*3 yemek kaşığı kaya tuzu
*1 tatlı kaşığı limon tuzu
*Sarımsak

Domates Salatalık Turşusu Tarifi Yapılışı Evet arkadaşlar ben bu gün size salatalık ve domates turşusu yaptım Arkadaşlar salatalık ve domatesleri efendice yıkayıp kavanozlara doldurdum, üzerlerine göz kararı sarımsak attım, sonradan bir vahşi 1 litre soğuk su ,bir bardak sirke, 3 yemek yemek kaşığı kaya tuzu,1 tatlı kaşığı limon tuzu koyup karıştırdım Daha Sonra kavanozları doldurup ağızları sıkıca kapatıp serin bir yere koydum mutlaka serin yerde saklayın ,şimdiden sağlık durumu olsun

Similar threads

Salatalık Turşusu Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo salatalık *1 baş sarımsak *1 yemek kaşığı nohut *1 tatlı kaşığı kişniş tohumu *Kıl biber (isteğe bağlı) *Maydanoz *Yarım limon (3 halka şeklinde) *5 su bardağı su *1,5 su bardağı üzüm sirkesi *3 yemek kaşığı kaya tuzu (tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Kıtır Kıtır Tam Kıvamında Salatalık Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo salatalık *2 5 litre su *6 kaşık kaya tuzu *1 kaşık limon tuzu *2 su bardağı sirke *1 baş sarımsak Kıtır Kıtır Tam Kıvamında Salatalık Turşusu Tarifi Yapılışı Öncelikle salatakları güzelce yıkayıp halka halka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Çabuk Salatalık Turşusu Nasıl Yapılır İçin Malzemeler *1 kg turşuluk salatalık veya ince küçük boy salatalık *34 diş sarımsak *1 adet cam kavanoz Suyu için; *1 kaşık kaya tuzu *1 çay bardağı sirke *1 tatlı kaşığı şeker *Kavanozun aldığı kadar içme suyu *1 çay kaşığı limon tuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Salatalık Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo orta boy salatalık turşusu *1 çay bardağı kaya tuzu *1 çay bardağı sirke *89 tane nohut *56 diş sarımsak *1 küp şeker arzuya göre *45 kilo su Salatalık Turşusu Tarifi Yapılışı Salatalıklarımızı öncelikle yıkıyoruz sonra üç beş yerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Turşu Tarifi İçin Malzemeler Salatalık ve biber turşusu için; *2 kilo kornişon salatalık *Yarım kilo cin biber *Yarım kilo acı biber *Her kavanoz için 5 diş sarımsak *Her kavanoz için yarısı kadar üzüm sirkesi *Her kavanoz için yarısı kadar içme suyu *Her kavanoz için 1 çorba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt