Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Soslu Makarna

Domates Soslu Makarna

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Domates Soslu Makarna Tanımı İçin Malzemeler

• Herhangi çeşit makarna
Sosu için;
  • 4-5 kaşık sıvı yağ
  • İsteğe nazaran tereyağı kullanılabilir
  • yarım yemek kaşığı salça
  • 4-5 domates
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı tuz

Domates Soslu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Orta genişlikte tencerede makarnamızın pişmesini bekleyelim.
  2. Piştiğinden emin olduktan sonra haşladığımız makarnayı süzelim.
  3. Aynı tencerede ince ince doğradığımız domatesleri, salçayı ve baharatları ekleyelim.
  4. Daha sonra haşladığımız makarnaları ekleyip, karıştıralım. Afiyet olsun ????
Domates Soslu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bolonez Soslu Makarna Tanımı İçin Gereçler Makarna İçin Yarım paket makarnaSıcak suTereyağıKarabiber Bolonez Sosu İçin 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı4 diş sarımsak1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates salçası1 tane orta uzunluk kabuğu soyulmuş domates250 gram kıymaTuzKarabiberPul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Çok Lakin Çok Lezzetli Tavuk Kıymalı Nefis Soslu Makarna Tanımı İçin Gereçler 1 paket filiz makarna(ben fiyonk makarna kullandım.)250 gram tavuk göğsünden yada bagetten kıyma1 adet orta uzunluk soğan2 adet yeşil uzun biber3 yada 4 adet domates(ben konserve domates kullandım. 6 yahut 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Efsane Soslu Makarna (Kremalı Tanımlara Taş Çıkarıyor) Tanımı İçin Malzemeler 1 paket makarnaYarım yemek kaşığı salça1 büyük uzunluk domates1 adet soğan2 yemek kaşığı sıvı yağ1 diş sarımsakKekikPulbiberKarabiberTuz Efsane Soslu Makarna (Kremalı Tanımlara Taş Çıkarıyor) Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Çok Lezzetli Patates Püresi Ve Soslu Makarna Tanımı İçin Malzemeler Patates püresi için materyaller; 4-5 adet orta uzunluk patates1 adet soğanMaydanozTereyağıPul biberKarabiberTuz Makarna için gereçler; 250 g makarnaDomates salçasıMaydanozTuzAyçiçeği yağı Çok Lezzetli Patates Püresi Ve Soslu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Domates Soslu Uzun Makarna Tarifi İçin Malzemeler 1 paket uzun makarna1 yemek kaşığı sıvı yağ2 adet domates1 tatlı kaşığı domates veya biber salçası1 çay kaşığı tuz karabiber kekik (isteğe bağlı) Domates Soslu Uzun Makarna Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk öncelikle geniş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,496Konular
982,322Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt