Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domatesli Biberli Makarna

Domatesli Biberli Makarna
0
119

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Domatesli Biberli Makarna Tanımı İçin Malzemeler

• 1/2 (yarım) paket makarna (Penne makarna kullandım)
  • 2 adet sivri biber
  • 5 çorba kaşığı domates rendesi (Yaz mevsiminde hazırlanan konserve domates rendesi kullandım)
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Kuru nane
  • Fesleğen

Domatesli Biberli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavaya ince doğranmış sivri biberleri koyalım, yağda hafif soteleyip, üzerine domates rendesi ek edilir.
  2. Bir ölçü soteleyince domates salçası da eklenir.
  3. Kaynayan suya tuz ve makarna ek edilir, haşlama müddetine nazaran makarna pişirilir.
  4. Haşladığımız makarnayı pişen sos ile harmanlayarak son olarak kuru fesleğen ve naneyi ekleyip, birkez daha karıştırarak servis edelim. Afiyetler olsun.
Domatesli Biberli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Domatesli Biberli Makarna Tanımı İçin Malzemeler 3 adet domates2 adet yeşil biber1 paket çubuk makarnaSalçaSıvı yağ Domatesli Biberli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencere de makarna için suyu kaynatıyoruz. Daha sonra bir paket çubuk makarnayı tencerede kaynamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Domatesli Kremalı Makarna Tanımı İçin Materyaller 250 gram makarnaYarım paket krema1 adet domates rendesi (Ben konserve kullanıyorum)1 diş sarımsak1 tatlı kaşığı tereyağTuz, karabiber5-6 kol dereotu Domatesli Kremalı Makarna Tanımı Yapılışı Makarnamızı haşlıyoruz. Öbür tarafta tereyağında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kuru Domatesli Makarna nasıl yapılır Kuru Domatesli Makarna hazırlanışı Kuru Domatesli Makarna Tarifi Resimli Kuru Domatesli Makarna malzemeleri 1 paket penne makarna (veya herhangi bir cins olabilir) 10 adet kurutulmuş domates 2 adet yeşil taze soğan 1 cay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kendi Sosunda Pişen Domatesli Makarna Tanımı İçin Gereçler 1 paket makarnaYaklaşık yarım çay bardağı sıvı yağ1 soğan1 diş sarımsak1 kaşık salça10 kaşık domates rendesi1 er çay kaşığı baharat (Pulbiber nane karabiber kekik kimyon)TuzTuz ve baharat ölçüleri isteğe bağlı değiştirilebilir5 bardak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Sosisli Domatesli Makarna nasıl yapılır Resimli Sosisli Domatesli Makarna yapılışı Sosisli Domatesli Makarna icin gerekli malzemeler yarım paket burgu makarna 4 sosis 1 su b kaşar peyniri rendesi zeytinyağı fesleğen tuz,kekik,kırmızı biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt