Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domatesli Biberli Makarna

Domatesli Biberli Makarna
0
106

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Domatesli Biberli Makarna Tanımı İçin Malzemeler

• 3 adet domates
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 paket çubuk makarna
  • Salça
  • Sıvı yağ

Domatesli Biberli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencere de makarna için suyu kaynatıyoruz.
  2. Daha sonra bir paket çubuk makarnayı tencerede kaynamış suyumuzun içerisine atıyoruz.
  3. Makarna haşlanırken 3 adet domatesi ve 2 adet biberi güzelce küçük küçük doğruyoruz. (domateslerin kabuklarını soydum ben içerisinde o halde sevmiyorum ancak siz kendi tercihinize nazaran de doğrayabilirsiniz).
  4. Makarnalar istediğiniz kıvama geldiğinde tencereden alıp süzüyoruz.
  5. Tenceremize biraz sıvı yağ ve salça ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
  6. Daha sonra domates ve biberleri ekleyip yeterlice göz göz olana kadar karıştıralım.
  7. Son olarak da makarnaları ekleyip güzelce birbirine karışan kadar karıştıralım, veeee afiyet olsun ????????????
Domatesli Biberli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Domatesli Biberli Makarna Tanımı İçin Malzemeler 1/2 (yarım) paket makarna (Penne makarna kullandım)2 adet sivri biber5 çorba kaşığı domates rendesi (Yaz mevsiminde hazırlanan konserve domates rendesi kullandım)1 çorba kaşığı domates salçasıTuzZeytinyağıKuru naneFesleğen Domatesli Biberli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Köz Biberli Domatesli Spagetti Tanımı İçin Materyaller Makarnayı haşlamak ı̇çin; 500 gram spagettiSıcak su1 yemek kaşığı tuz2 yemek kaşığı sıvı yağ Sosu için; 3 tane kapya biber3 tane domates1 tane küçük soğan1 yemek kaşığı dolusu salça1 büyük diş sarımsak3 yemek kaşığı sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Mantar Soslu Makarna Tanımı İçin Materyaller 250 gram makarna (Yarım paket)10 adet mantar1 adet küçük soğan1 adet yeşil biber1 tatlı kaşığı domates salçası4-5 yemek kaşığı domates sos1 fiske şekerKarabiberTozbiberFesleğenKekikTuz3 yemek kaşığı zeytin yağ1 tatlı kaşığı tereyağYarım top mozzeralla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Közlenmiş Biberli Makarna Tarifi İçin Malzemeler Yarım paket penne makarna Közlenecek sebzeler 1.5 adet kapya biber1 adet domatesYarım soğan3-4 diş sarımsak Süslemek için 2 sap maydanoz2 sap dereotu1 dal yeşil soğan Közlenmiş Biberli Makarna Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Kendi Sosunda Pişen Domatesli Makarna Tanımı İçin Gereçler 1 paket makarnaYaklaşık yarım çay bardağı sıvı yağ1 soğan1 diş sarımsak1 kaşık salça10 kaşık domates rendesi1 er çay kaşığı baharat (Pulbiber nane karabiber kekik kimyon)TuzTuz ve baharat ölçüleri isteğe bağlı değiştirilebilir5 bardak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,496Konular
981,773Mesajlar
29,849Kullanıcılar
Invitro20Son üye
Üst Alt