Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domatesli Brokoli Çorbası

Domatesli Brokoli Çorbası
0
36

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
domatesli-brokoli-corbasi.jpg

Domatesli Brokoli Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

• 3 tane büyük domates
  • 5/6 çiçek brokoli
  • 1 tane havuç
  • 1 yemek kaşığı un (Tepeleme)
  • Yarım su bardağı süt (Krema da kullanabilirsiniz)
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • Karabiber
  • Fesleğen
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Tereyağı
  • 4 su bardağı su ile başlayın

Domatesli Brokoli Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye zeytinyağı birazda tereyağı ekleyip kızdırdım.
  2. 1 yemek kaşığı un ekleyip unun kokusu çıkana kadar kavurdum.
  3. Üzerine salça, doğranmış domates, brokoli, havuç, toz şeker karabiber ekleyip 3/4 dakika kavurdum.
  4. 4 su bardağı su ekleyip kaynamaya bıraktım.
  5. Çorba iyice özleşinceye kadar kaynatıp, pürüzsüz olana kadar blendardan geçirdim.
  6. Sütü yavaş yavaş ekleyip, bir taşım daha kaynatıp (Burada sıcak su ile kıvam ayarı yapabilirsiniz )
  7. Tuz ve kuru fesleğeni ilave edip çorbayı tamamladım. Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun ????????
Domatesli Brokoli Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ispanaklı Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 4 tane büyük domates1 kase doğranmış ıspanak1 yemek kaşığı un (Tepeleme)1 tane kuru soğan1 kahve fincanı süt (Süt oranını artırabilir, krema da kullanabilirsiniz)1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı toz şekerKarabiberFesleğenTuz3 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Domatesli Brokoli Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 4 tane küçük uzunluk domates2 küçük baş brokoli1 adet havuç2 yemek kaşığı un1 kutu krema1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası2 küp şeker karabiber1 tatlı kaşığı fesleğenTuzSıvı yağTereyağÇorbanın kıvamına nazaran su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Domatesli Kapya Biberli Yoğurt Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Büyük boy 1 kase süzme yoğurt1 yemek kaşığı un (Tepeleme)1 tane kapya biber1 tane domates1 tane orta boy kuru soğan1 diş sarımsak1tatlı kaşığı toz şekerZeytinyağıKarabiberTuz4 su bardağı su ile başlayın (2 su bardağını tavuk suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Domatesli Brokoli Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 adet orta boy domates7-8 saplarından ayrılmış çiçek brokoli1 adet orta boy havuç1 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı dolusu un1 yemek kaşığı dolu salça1 tatlı kaşığı şeker1 tatlı kaşığı sebze tozu1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Mercimekli Balkabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 dilim balkabağıYarım su bardağı mercimek1 tane orta boy patatesYarım boy pırasa veya 1 tane kuru soğan1 tane havuçKarabiberKimyonTuzZeytinyağı1 su bardağı süt (Süt yerine tavuk suyu kullanabilirsiniz)5 su bardağı su ile başlayın Mercimekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,029Kullanıcılar
progame443Son üye
Üst Alt