Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domatesli Erişte

Domatesli Erişte
0
135

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Domatesli Erişte Tarifi İçin Malzemeler

*1 5 kilo un
*6 orta yükseklik domates (rendelenmiş)
*6 adet orta zirve yumurta
*1 5 yemek kaşığı tuzlu
*Yarım nehir bardağı yağ

Domatesli Erişte Tarifi Yapılışı Un geniş bir kaba alınır ,ortası açılır Tuzlu unun üzerine serpilir rendelenmiş domates, yumurta ve yağ unun ortasına konulur ve yoğurulmaya başlanır Sert bir hamur elde edilir Yumruk büyüklüğünde bezelere ayrılır Yeteri inceliğe gelene kadar açılır Sofra bezinin üstüne konulur ara ara önlü aralı dönderilir Hamur kuruyunca kesilme işlemine geçilir İstenilen şekil verilir ve sofra bezine yayılarak ayrıntılarıyla kurutulması gerekir

Similar threads

Domatesli Kaşarlı Pişi Tarifi İçin Malzemeler *1,5 su bardağı ılık su *2 su bardağı yoğurt yada süt *1 adet yumurta *1 tatlı kaşığı şeker *1 paket tek kullanımlık kuru maya *Aldığı kadar un İçi için; *Domates *Kaşar peyniri Domatesli Kaşarlı Pişi Tarifi Yapılışı Hamur için gerekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Domatesli Biberli Erişte Tanımı İçin Malzemeler 2 ,5 su bardağı erişte4 su bardağı su4 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı2 adet domates2 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı kırmızı toz biberTuz Üzeri için ; Biraz kaşar peynir Domatesli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Domatesli Erişte Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı erişte2 adet orta boy domates2 adet yeşil biber1 tatlı kaşığı domates salçası4 yemek kaşığı zeytinyağı1 tutam maydanozYeterli miktarda kaynar suTuz Domatesli Erişte Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tenceremize 4-5 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Mis Gibi Ev Makarnası (Erişte) Tarifi İçin Malzemeler 20 kg un10 lt süt70 yumurta2 kg ince irmik20 kaşık tuz Mis Gibi Ev Makarnası (Erişte) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İki leğende malzemelerin yarısını kullanarak ayrı ayrı yoğurdum. 10 kg unun ortasına irmiği döktüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Kışa Lezzetli Sütlü (Erişte) Tanımı İçin Gereçler 500 gram süt5 adet yumurta1 kilo un1 yemek kaşığı tuz Kışa Lezzetli Sütlü (Erişte) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Unu geniş bir kabın içine aldım ve tuzu unla birlikte karıştırdım. Unun ortasını havuz halinde açtım. Sütün hepsinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt