Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domatesli Kaşarlı Biber Tavası

Domatesli Kaşarlı Biber Tavası
0
33

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Domatesli Kaşarlı Biber Tavası Tanımı İçin Malzemeler

• 10 adet yeşil biber
  • 2 adet kapya biberi
  • 2 adet domates
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
  • 1 avuç rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 çay kaşığı pulbiber

Domatesli Kaşarlı Biber Tavası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Biberler orta dan bölüp ikiye ayrılır.
  2. Uygun bir tavada sıvı yağ ile sotelenir.
  3. Ardından dörte bölünmüş domatesleri pişmeye yakın olmuş biberlere eklenir.
  4. Yumuşayıp sulanması için tavanında kapağını kapatın ve 1-2 dk bu şekilde pişirin.
  5. Sonra tuzunu ve baharatlarını ekleyip karıştırın.
  6. Rendelenmiş kaşar peyniri serpip tekrar kapağını kapatarak peynir eriyene kadar pişirilir.
  7. En sonunda üzerine pulbiber serpin. Servise hazır afiyet olsun❤️????.
Domatesli Kaşarlı Biber Tavası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Domatesli Kaşarlı Kahvaltılık Tanımı İçin Malzemeler 2 adet domates2 diş sarımsak1 yemek kaşığı tereyağı3 yumurta1 çay bardağı sütTuz karabiber toz kırmızı biber5-10 kısım maydanoz1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Domatesli Kaşarlı Kahvaltılık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Kahvaltılık Kaşarlı Domatesli Biber Tarifi İçin Malzemeler Malzemeler6-7 adet sivri tatlı biber2-3 adet domates (Ben çeri kullandım)1 kase kaşar rendesiTuzKekikKarabiber2 diş sarımsak1 yemek kaşığı tereyağı Kahvaltılık Kaşarlı Domatesli Biber Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Domatesli Kaşarlı Yumurta Tarifi İçin Malzemeler 1 adet domates1 diş sarımsak3-4 dal taze soğan4 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağ2 adet yumurtaRendelenmiş kaşar peyniriÇedar peyniriTuzKarabiber Domatesli Kaşarlı Yumurta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Domates halka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Kaşarlı Erişteli Domatesli Nefis Köfte Tarifi İçin Malzemeler Köftesi için: 400 gram kıyma1 adet soğanEkmek içiTuz, karabiber, kimyonMaydanoz1 soğan3-4 domates rendesiKişi başı bir fincan kadar erişteTuz, karabiber, pulbiber1 kase kaşar rendesi2 bardak suYarım bardak kadar zeytinyağı( üç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Güveçte Domatesli Kaşarlı Köfte Tanımı İçin Gereçler 400 gram dana kıyma1 adet soğan4 yemek kaşığı galeta unuYarım tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuzİsteğe nazaran maydanoz (ben katmadım)Köfteyi kızartmak için 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ Domates sosu için ; 4 domates1 diş sarımsak1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt