Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domatesli Mantarlı Et

Domatesli Mantarlı Et

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
domatesli-mantarli-et.jpg

Domatesli Mantarlı Et Tanımı İçin Malzemeler

  • ️500 gram dana eti
  • ️1 paket mantar
  • ️3,4 adet domates
  • ️1 tatlı kaşığı salça
  • ️1 adet soğan
  • ️Tuz
  • ️1 sıvı yağ

Domatesli Mantarlı Et Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle etimizi haşlayalım.
  2. Etimiz haşlanırken soğanımızı ve mantarlarımızı doğrayalım ve mantarlar suyunu salıp çekene kadar kavuralım.
  3. Mantarlar suyunu çektikten sonra haşlanan etimizide ekleyip kavurmaya devam edelim.
  4. Ardından domateslerimizi rendeleyip salçamız ve tuzumuda ekleyip, domateslerle yemeğimiz birbiriyle özleşene kadar pişirelim.
Domatesli Mantarlı Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt