Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domuz gribi aşısı bu hale getirdi!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Domuz gribi aşısı olan 25 yaşındaki güzeller güzeli amigo kız Desiree Jennings, artık yalnızca geriye doğru yürüyebiliyor

Doktorların milyonda bir olarak ifade ettikleri bu hastalığın H1N1 aşısıyla tetiklendiği kaydediliyor

Genç kız, otururken ya da dururken kasılmalar yaşıyor Bu spazmlar akıcı konuşmasına ve yürümesine engel oluyor

Acıyla iki büklüm olarak fakat birkaç adım atabiliyor Oysa hayret verici bir şekilde geriye doğru çok sürükleyici bir şekilde yürüyebiliyor ve koşarken de tüm kasılmalar ve semptomlar yok oluyor

Doktorlar Desiree'nin nadir bir nörolojik hastalık olan distoniye yakalandığını ve bunun tedavisinin olmadığını belirtiyor Ama kasılmaların botoksla yani kasları 'dondurarak' çare edilebileceği belirtiliyor

Profesyonel amigo kız olan Desiree, 23 Ağustos'ta aşı olduktan on gün sonra hastalanmış

Genç kızın kalp yakan hikayesi ABD'de şok etkisi yarattı ve aktör Jim Carrey'nin kurduğu yardım derneği genç kıza yardım önerdi

Virginia Ashburn'da yaşamış Desiree, Hayatım mahvoldu Elimde kalan tek şey koşabilmekdiyor

Doktorlar genç kızın durumunun insanları aşı olmaktan uzaklaştırmaması gerektiğini söylese de, aşıyla ilgili tartışmalar önümüzdeki günlerde daha da şiddetleneceğe benziyor
*

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt