Gribe Karşı Şifalı Bitkiler
Domuz Gribinden Koruyan Bitkiler
Bağışıklık Sistemini Guclendiren Bitkiler
Domuz gribine karşı şifalı bitkiler kullanılması oneriliyor hekimler tarafından C vitamini iceren şifalı bitkilerin tuketilmesi, vucudun direncini artırmakla beraber gribe karşı da koruyucu bir gorev ustlenmekte
Vucut hastalıklara karşı daha buyuk bir dirnc sağlamakta, hastalıkların seyri ve suresi daha az hasarla atlatılmakta
Peki C vitamini iceren, koruyucu vucudun direncini artıran, bağışıklık sistemini guclendiren Bitkiler Hangileri?
C Vitamini ; vucudun savunma sisteminin guclenmesini , nezle ve gripde oluşan belirtilerin hafiflemesini ve besinlerle vucuda alınan demirin emiliminin artmasını sağlayabilen bir maddedir
C Vitamini , insan vucudunda depolanmamaktadır ( Karaciğerde minimal depolandığı iddia edilmektedir)
C vitamini en cok taze meyve ve sebzelerde yer alır Kırmızı Biber, Portakal, Greyfurt, Uzum, Kavun, Kivi, Mandalina, Mango, Ahududu, Cilek, Armut, Karpuz, Kuşburnu, Maydanoz, Domates bol C vitamini icerir Yeşil sebzeler, avokado, karnabahar, lahana, patates, bezelyede de C Vitamini vardır Hayvansal besinlerde C vitamini yer almaz Miktar olarak ; her 100 gram icin Kırmızı Biberde 190 mg, Karnabaharda 115 mg, Cilekte 60 mg, Portakalda 50 mg ve Greyfurtta 40 mg C Vitamini vardır Hava ile temasta 3 saat icinde bu değerler % 50 kadar kaybolabilmektedir Onerilen Tuketim Standardı ; ortalama 60 mg gunluk doz onerilir ( onerilir eksiklik gelişimini onleyecek gunluk asgari doz )
Domuz Gribinden Koruyan Bitkiler
Bağışıklık Sistemini Guclendiren Bitkiler
Domuz gribine karşı şifalı bitkiler kullanılması oneriliyor hekimler tarafından C vitamini iceren şifalı bitkilerin tuketilmesi, vucudun direncini artırmakla beraber gribe karşı da koruyucu bir gorev ustlenmekte
Vucut hastalıklara karşı daha buyuk bir dirnc sağlamakta, hastalıkların seyri ve suresi daha az hasarla atlatılmakta
Peki C vitamini iceren, koruyucu vucudun direncini artıran, bağışıklık sistemini guclendiren Bitkiler Hangileri?
C Vitamini ; vucudun savunma sisteminin guclenmesini , nezle ve gripde oluşan belirtilerin hafiflemesini ve besinlerle vucuda alınan demirin emiliminin artmasını sağlayabilen bir maddedir
C Vitamini , insan vucudunda depolanmamaktadır ( Karaciğerde minimal depolandığı iddia edilmektedir)
C vitamini en cok taze meyve ve sebzelerde yer alır Kırmızı Biber, Portakal, Greyfurt, Uzum, Kavun, Kivi, Mandalina, Mango, Ahududu, Cilek, Armut, Karpuz, Kuşburnu, Maydanoz, Domates bol C vitamini icerir Yeşil sebzeler, avokado, karnabahar, lahana, patates, bezelyede de C Vitamini vardır Hayvansal besinlerde C vitamini yer almaz Miktar olarak ; her 100 gram icin Kırmızı Biberde 190 mg, Karnabaharda 115 mg, Cilekte 60 mg, Portakalda 50 mg ve Greyfurtta 40 mg C Vitamini vardır Hava ile temasta 3 saat icinde bu değerler % 50 kadar kaybolabilmektedir Onerilen Tuketim Standardı ; ortalama 60 mg gunluk doz onerilir ( onerilir eksiklik gelişimini onleyecek gunluk asgari doz )
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.