Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dondurucuda Taze Fasulye Sakalama

Dondurucuda Taze Fasulye Sakalama
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
dondurucuda-taze-fasulye-sakalama.jpg

Dondurucuda Taze Fasulye Sakalama Tanımı İçin Gereçler

  • 3 kg taze fasulye
  • 12 adet domates
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı

Dondurucuda Taze Fasulye Sakalama Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak taze fasulyeler ayıklanır. Yıkanır ve istenilen büyüklükte doğranır.
  2. Tencere içerisine kabukları soyulmuş ve yemeklik doğradığımız domatesleri ekliyoruz.
  3. Üzerine zeytinyağı eklenecek iki üç dakika pişiriyoruz. Sonrasında fasulyelerimizi ekiyoruz.
  4. Yaklaşık 15 dakika ortada bir karıştırarak pişiriyoruz.
  5. Sonrasında soğumaya bırakıyoruz ve poşetleyerek dondurucuya atıyoruz. Afiyet olsun….
 
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt