Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dondurucuya Patlıcan Közleyip Bırakmak (kış İçin)

Dondurucuya Patlıcan Közleyip Bırakmak (kış İçin)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dondurucuya Patlıcan Közleyip Bırakmak (kış İçin) Tarifi İçin Malzemeler

*67 patlıcan (isteğe göre sayıyı arttırabilirsiniz)
*Fırın pişirme poşeti
*buzdolabı poşeti

Dondurucuya Patlıcan Közleyip Bırakmak (kış İçin) Tarifi Yapılışı Patlıcanlarımızı alalım tepesindeki sap kısımlarını temizleyelim ve karınlarına bıçakla bir çizgi atalım ki pişme esnasında patlamasınlar, sonra doğrudan başka bir işlem yapmadan fırın pişirme poşetine bırakalım ve ağzını kaptalım Hem pratik hemde harika pişiriyor hem patlıcanları közlerken ki o kokuyuda duymuyorsunuz, hemde temiz iş oluyor Yani ben acelem olunca ocakta közlerim bazen hemen çevreye uçuşur kabuklar oda olmuyor, hamur gibi pişiyor, fırından çıkan patlıcanlar poşette biraz bekleyince kabukları da kolay soyuluyor ve hemen bıçakla tık tık yapıp soğuyunca buzdolabı poşetine bırakıp ilerde kullanmak üzere dondurucuya bırakıyorum

Similar threads

Dondurucuya Patlıcan Kızartma Tarifi İçin Malzemeler *İki kilo patlıcan *Yarım kilo sivri biber *Yarım kilo kapri *Kızartmak için yağ *Buzluk poşeti *Bol miktarda kağıt havlu Dondurucuya Patlıcan Kızartma Tarifi Yapılışı Arkadaşlar merhaba Geçen hafta ramazan gelmeden kenarımda bulunsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Patlıcan Közlemesi Salatası Tarifi İçin Malzemeler *3 tane iri közlemelik patlıcan *3 tane kırmızı biber *1 çay bardağı yarısı sıvı yağ *12 diş sarımsak *biraz tuz *1 kase yoğurt Patlıcan Közlemesi Salatası Tarifi Yapılışı 1 *Patlıcan ve biberi közleme kabınızda közleyin yoksa fırına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kışlık İçin Buzlukta Biber Patlıcan Tarifi İçin Malzemeler *İstediğiniz Miktarda Biber ve Patlıcan *Sıvıyağ Kışlık İçin Buzlukta Biber Patlıcan Tarifi Yapılışı Biberleri daha önce çiğ olarak koyuyordum bu kez böyle yapmayı denedim ? İster kahvaltılarınızda kullanırsınız ister yemeklerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Kış İçin Patlıcan Musakka Tanımı İçin Gereçler 10 kg patlıcanKapya biberKızartmak için sıvı yağDondurucuya koymak için buzdolabı poşeti Kış İçin Patlıcan Musakka Tanımı Yapılışı 10 kilo patlıcanların hepsini yıkayıp kurutuyoruz. Her iki kenara çizikler atıyoruz fotoğrafta gösterdiğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
982,192Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt