Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dost Olalım Dedi Ve Olduk

Dost Olalım Dedi Ve Olduk
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar buraya daha önce konu açmıştım bir kızı seviyorum ve ona açılmak istiyorum diye ve açıldım sonundaa bana zaman ver düşünüyüm dedii sonradan azıcık konusalım falan dedii kız benimle yüzyüze konuşmaya utanıyo hep mesajlaştık sonradan olmuyo ya dedi ben senden hoşlanamıyorum dedi o kadar denedim olmuyo dedi ama istersen arkadaş olabiliriz dedi bende sırf onu kırmamak için kabul ettimm fakat onu dost olarak görmüyorum ben hala çok seviyorum sizce ne yapılır bu durumda arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar olay eski lakin benden kaynaklanan bişey galiba şıp sevdi özelliğim değil 1 kızdan hoşlandım sonradan aşık oldum 4 sene ardındaki koştum daha sonra açıldım 3 ay 26 gün kızla çıktık çok ii anlaşıyorduk sonradan okullar açıldı falan oldu bişeyler önce ayrılmak istedi konuştuk falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
arkadaşlar ilk önce azıcık uzun kusura bakmayın ama kafayı yiyecektimÖncelikle ben ünv okuyom afiyet memurluğu bölümü umulan hastanede staj yapıyoruzİşte bir tane kızla tanıştım kız otomasyoncu(sekreter) olayı işte kızla konuştum tanıştım öyle bir hafta mesajlaştık daha sonra işte konuştuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt