Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dostlukla İlgili Soylenmiş Sozler

Dostlukla İlgili Soylenmiş Sozler
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sayfamızda dostluk uzerine soylenmiş guzel ve ozlu sozler bulabilirsiniz

ALT :wwwupluploadsdostlukileslgilisozler7943dostlukileslgilisozler7943ALT

Dostluk iki yurek arasında akan bir nehir gibidir gittiği yeride,temizler geldiği yeride

Ben dostuma olume gidiyorum dediğim zaman niye değil ne zaman gidelim diye soran dostumdur

Bencillik dostluğun zehiridir

Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi bir insanların ozlemleri olmalı umutla acan cicekler gibi bir insanın dostu olmalı tıpkı senin gibi

Gonuller birdir dunyalar ayrı olsa da Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dunya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada

Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili, kimi zaman saksıda bir cicektir, ama asıl dost seni senden cok sevendir

Dost deniz kenarındaki taşlara benzerOnce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsınİşte sen o kıyamadıklarımdansın

Cok ziyaret usandırır,az ziyaret dostluğa zarar verir

Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz

Similar threads

Arkadaşlık Dostluk Adına Yazılmış Guzel Super Sozler Dostlukla ilgili Guzel Sozler Arkadaşlık ilgili Guzel Sozler ♥ Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde,kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın ♥ Dost...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Dostlukla İlgili Guzel Sozler Hayat; yaşamayı, Mutluluk; gulumsemeyi, sevgi; Haketmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk;paylaşmayı bilen icin vardır İcinde oyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın Gozlerin hep gulsun, mutluluğu sende arasınlar, ama onu oyle bir yere saklaki gercekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
dostlar icin guzel sozler dostlukla ilgili kısa sms dostluk sozlerimesajları ♥ Kimsesiz zamanların yalnızlığında aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın ♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Kısa DostLuk sozleri, en guzel DostLuk Sozleri, DostLuk Sozleri, DostLuk resimleri, DostLuk nickleri, DostLuk Smsleri, Guzel DostLuk Yazıları Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde,kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Kanka Nickleri 2019 siz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde,kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın ♥ Dost vurulunca değil unutulunca kahrından olurmuşBiz dostlarımızı kır cicekleri gibi avucumuzda değil kurşun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt