Doyurucu Bol Vitaminli (Tok Tutan) Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller
- 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 2 çay bardağı süt
- Kuru üzüm
- Çeyrek dilim elma
- Çeyrek dilim ayva
- Muz
- Ceviz
- Tarçın
Doyurucu Bol Vitaminli (Tok Tutan) Yulaf Lapası Tanımı Yapılışı
- Sos tavasına sütümüzü koyalım yulaf ezmesini de ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakalım.
- O sıra meyveleri (elma ayva ) küçük küp formunda keselim kaynamaya yakın tavamıza ekleyelim.
- Kaynadıktan sonra kapatalım kuru üzümleri ekleyelim.
- Karıştırıp kasemize koyalım ılımasını bekleyelim.
- Üzerine dilediğiniz üzere muz dilimleri kuru üzüm ceviz tarçın ile süsleyelim.