Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Driver Cdsini kaybettim bi bakar mısınız arkadaşlar.

Driver Cdsini kaybettim bi bakar mısınız arkadaşlar.

Similar threads

bende applet marka bi web cam var driver cdsini kaybettim siyah 6 ışıklı bi camera eğer kullanan yada elinde driveri olan varsa lütfen atsdriveri nette aradım ama bulamadım lütfen driverini yollayın yoksa camera çöpe gidecek
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Arkadaşlar merhaba Ben format atmadan önce pc de soundmax'ın bi ses driveri yüklüydü ve harici HİCBİR driver calışmıyordu pc format attıktan sonra o driveri kaybettim ve bir daha bulamadım 3 gündür hastayım işe dahil gitmiyorum sürekli bu driveri aradım bulamadım bulamadım bulamadım arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar merhaba Ben format atmadan önce pc de soundmax'ın bi ses driveri yüklüydü ve harici HİCBİR driver calışmıyordu pc format attıktan sonra o driveri kaybettim ve bir daha bulamadım 3 gündür hastayım işe dahil gitmiyorum sürekli bu driveri aradım bulamadım bulamadım bulamadım arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Arkadaşlar ben bi oyun oynarken sorun çıktı internette araştırdım ekran kartı driver son sürüm yükle yazıyor her yer benim ekran kartı ATI Radeon HD 4300 Series , ama ben ATI Radeon HD lerin sürümlerine baktım 6900 e kadar gidiyor hangisini yüklemeliyim bilmiyorum anlayan biri yardımcı olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt