Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Driver Cdsini kaybettim bi bakar mısınız arkadaşlar.

Hoş geldin! feka tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Driver Cdsini kaybettim bi bakar mısınız arkadaşlar.

Similar threads

bende applet marka bi web cam var driver cdsini kaybettim siyah 6 ışıklı bi camera eğer kullanan yada elinde driveri olan varsa lütfen atsdriveri nette aradım ama bulamadım lütfen driverini yollayın yoksa camera çöpe gidecek
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Arkadaşlar merhaba Ben format atmadan önce pc de soundmax'ın bi ses driveri yüklüydü ve harici HİCBİR driver calışmıyordu pc format attıktan sonra o driveri kaybettim ve bir daha bulamadım 3 gündür hastayım işe dahil gitmiyorum sürekli bu driveri aradım bulamadım bulamadım bulamadım arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar merhaba Ben format atmadan önce pc de soundmax'ın bi ses driveri yüklüydü ve harici HİCBİR driver calışmıyordu pc format attıktan sonra o driveri kaybettim ve bir daha bulamadım 3 gündür hastayım işe dahil gitmiyorum sürekli bu driveri aradım bulamadım bulamadım bulamadım arkadaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar ben bi oyun oynarken sorun çıktı internette araştırdım ekran kartı driver son sürüm yükle yazıyor her yer benim ekran kartı ATI Radeon HD 4300 Series , ama ben ATI Radeon HD lerin sürümlerine baktım 6900 e kadar gidiyor hangisini yüklemeliyim bilmiyorum anlayan biri yardımcı olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,506Konular
983,052Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt