Dudak Ucuklaması icin ilac,
Ucuk Kremi Kremleri
Dudak Ucuklaması Kremi
2 corba kaşığı taze doğranmış adacayını 2 corba kaşığı mor menekşe yaprağı ve 4 corba kaşığı badem yağı ile karıştırarak ağzı tıpalı kucuk bir şişeye koyun
Etiketleyerek ılık bir yere kaldırın ve 1 ay boyunca bekletin Bu sure icinde şişeyi her gun calkalayın 1 ay sonra karışımı bir kasenin icine boşaltın ve birlikte eritilmiş 4 corba kaşığı badem yağı ile balmumunu katın Soğuyana kadar cırpın ve hava gecirmeyen bir şişenin icine koyarak soğuk bir yerde muhafaza edin Bu krem ucuklarınızın sızısını dindirecek, şiş ve catlak dudaklarınıza iyi gelecektir
Şalgam, Cavdar unu, Şahtere otu, Ceviz yaprağı, Isırgan otu, Susam yağı
Hazırlanış ve Kullanım Recetesi
Rendelenmiş şalgamlar yirmi dakika sureyle suda kaynatılarak suzulur Sıkılarak elde edilen posaya cavdar unu karıştırılarak melhem kıvamına gelinceye kadar susam yağı ile yoğrulun Hazırlanan melhemden pansumandan sonra ucuk olan mahale surulur
Şahtere otunun yaprakları sert bir zeminde dovulerek ezilir Elde edilen posaya, krem kıvamına gelinceye kadar cavdar unu karıştırılarak susam yağı ile yoğrulur Hazırlanan bu kremden ucuk olan mahale surulur
Kıyılmış taze ceviz yaprakları, ısırgan otuyla birlikte dovulerek ezilir Elde edilen posaya, melhem kıvamına gelinceye kadar cavdar unu karıştırılarak susam yağı ile yoğrulur Hazırlanan melhemden pansumandan sonra ucuk olan mahale surulur
Alıntı
Ucuk Kremi Kremleri
Dudak Ucuklaması Kremi
2 corba kaşığı taze doğranmış adacayını 2 corba kaşığı mor menekşe yaprağı ve 4 corba kaşığı badem yağı ile karıştırarak ağzı tıpalı kucuk bir şişeye koyun
Etiketleyerek ılık bir yere kaldırın ve 1 ay boyunca bekletin Bu sure icinde şişeyi her gun calkalayın 1 ay sonra karışımı bir kasenin icine boşaltın ve birlikte eritilmiş 4 corba kaşığı badem yağı ile balmumunu katın Soğuyana kadar cırpın ve hava gecirmeyen bir şişenin icine koyarak soğuk bir yerde muhafaza edin Bu krem ucuklarınızın sızısını dindirecek, şiş ve catlak dudaklarınıza iyi gelecektir
Şalgam, Cavdar unu, Şahtere otu, Ceviz yaprağı, Isırgan otu, Susam yağı
Hazırlanış ve Kullanım Recetesi
Rendelenmiş şalgamlar yirmi dakika sureyle suda kaynatılarak suzulur Sıkılarak elde edilen posaya cavdar unu karıştırılarak melhem kıvamına gelinceye kadar susam yağı ile yoğrulun Hazırlanan melhemden pansumandan sonra ucuk olan mahale surulur
Şahtere otunun yaprakları sert bir zeminde dovulerek ezilir Elde edilen posaya, krem kıvamına gelinceye kadar cavdar unu karıştırılarak susam yağı ile yoğrulur Hazırlanan bu kremden ucuk olan mahale surulur
Kıyılmış taze ceviz yaprakları, ısırgan otuyla birlikte dovulerek ezilir Elde edilen posaya, melhem kıvamına gelinceye kadar cavdar unu karıştırılarak susam yağı ile yoğrulur Hazırlanan melhemden pansumandan sonra ucuk olan mahale surulur
Alıntı