elektronikci
FD Üye
Düdüklüde Etli Yeşil Fasulye Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg konserve fasulye
- 200 gram kuşbaşı
- 1 tane kuru soğan
- 2 tane domates
- 50 gram tereyağı
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- Göz kararı tuz
- Pişmesi için kaynamış su
Düdüklüde Etli Yeşil Fasulye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Hepsini çiğdem koyalım.
- Soğanı küp küp doğrayalım düdüklü ye domatesleri de doğrayalım soğanları içine etini, fasulyeyi, salçayı, tuzunu koyup karıştıralım.
- Fasulye konserve olduğu için hemen pişer.
- Üstünü geçmeyecek kadar suda ilave edip ağzını kapatıp ocağa koyalım.
- Orta ateşte 20 dakika pişirelim.
- Piştikten sonra altını kapatıp düdüklünün havası boşalana kadar bekliyelim.
- Sonra ağzını açıp yemek tabağına koyup sıcak servis yapalım.
Düdüklüde Etli Yeşil Fasulye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı