Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düğün Çorbası (Tavuk Etli)

Düğün Çorbası (Tavuk Etli)

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
dugun-corbasitavuk-etli.jpg

Düğün Çorbası (Tavuk Etli) Tarifi İçin Malzemeler

• 1 adet tavuk göğüs
  • 1 Türk kahve fincanı su
  • 2,5 su bardağı tavuk suyu
  • 2,5 su bardağı su
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 limon suyu
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber

Düğün Çorbası (Tavuk Etli) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etleri küçük küçük doğrayalım tavaya alalım .
  2. Üzerine suyu katalım ve suyu çekene kadar pişiriyoruz.
  3. Üzerine tavuk suyu ve normal suyu katalım .
  4. Kaynayınca yumurta sarısı, limon suyu, un ve tuzu karıştıralım .
  5. Kaynayan sudan 1-2 kaşık alıp ılıştıralım .
  6. Karıştırarak üzerine ekliyoruz ve koyulaşasıya kadar pişiriyoruz.
  7. Üzerine tereyağı nane ve kırmızı biberi ekleyelim kızartalım, çorbamızın üzerine dökelim ve servise hazır herkese afiyet olsun.
Düğün Çorbası (Tavuk Etli) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Düğün Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta4 yemek kaşığı yoğurt6 yemek kaşığı un4 su bardağı su1/2 (yarım) limon suyu1,5 su bardağı tavuk suyu250 gram haşlanmış tavukTuz Sosu için; 1 yemek kaşığı tereyağ1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağKırmızı toz biber Düğün Çorbası Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Tavuk Etli Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk but1 adet orta uzunluk kereviz1 adet havuç1 kol pırasa1 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı un1 kutu sıvı krema(200ml)Tuz6 su bardağı su (Tavuğu haşladığımız suyu kullandım, şayet çorbanın kıvamı katı olursa biraz daha su ek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Etli Nohutlu Düğün Çorbası Tanımı İçin Malzemeler Kuzu gerdan yahut 250 gram diki et ( ben kuzu gerdan kullandım)2 su bardağı yoğurt1 adet yumurta1 yemek kaşığı un1 su bardağı haşlanmıs nohut Üzeri için 125 gram tereyağSarımsakNane Etli Nohutlu Düğün Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bulgurlu Terbiyeli Tavuk Çorbası Tarifi İçin Malzemeler Ufak kase haşlanmış tavuk2 su bardağı tavuk suyu3 su bardağı kaynar suYarım çay bardağı bulgur1 tatlı kaşığı tuz2 çorba kaşığı bezelye ben konserve kulandım olmasa da olur renk katsın istedim Sos 1 adet yumurta sarısıYarım limon suyu1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Düğün Çorbası Tanımı İçin Gereçler 500 gram kuzu gerdan eti haşlanmış didiklenmiş6 su bardağı et suyu2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı tereyağKarabiberTuz Terbiyesi için; 1 yumurta sarısı1/2 (yarım) limon suyu4 yemek kaşığı yoğurt Servis için; Ezilmiş sarımsakSirke Üzeri için; TereyağKırmızı biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt