Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düğünevi basıldı 12'lik gelin kurtarıldı

Düğünevi basıldı 12'lik gelin kurtarıldı
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Düğünevi basıldı 12'lik gelin kurtarıldı Düğünevi basıldı 12'lik gelin kurtarıldı Babasının okuldan alıp evlendirmeye kalktığı birincilöğretim öğrencisi DK, nikah günü kurtuldu AKSARAY Babası tarafından evlendirilmek istenen ilköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki DK, öğretmenlerinin yaptığı şikâyet sonrası jandarma kadar düğününe yapılan baskınla kurtarıldı Aksaray'ın Gülağaç ilçesine tabi Sofular beldesinde yaşayan, Sofular İlköğretim Okulu 6 sınıf öğrencisi DK'nın bir aydır okula gitmemesi üzerine, öğretmenleri ufak kızın evlendirilmek üzere olduğu bilgisini edindi DK'nın düğününün de başladığını öğrenen öğretmenleri durumu jandarmaya bildirdi Gülağaç İlçe Jandarma ekipleri, Sofular beldesinde davul ve zurnaların çalındığı erkek evindeki düğüne baskın yaptı Burada yakınlarıyla eğlenen 20 yaşındaki damat adayı R K'yı gözaltına bölge jandarma, ardından düğüne getirilmek üzere hazırlanan gelin adayının evine gitti D K ve babası İ K'yi de alan jandarma üç kişinin ifadelerine başvurdu Damat adayı ve kızın babası, daha sonra savcılık göre bağımsızlık bırakıldı Sosyal Hizmetler'e teslim edildi İki yaşındayken annesinin evi terk ederek köyden ayrıldığı öğrenilen DK'ya 10 yıldır babaannesinin baktığı belirtildi Baba İrfan K'nın da yılın büyük bölümünü İstanbul'da çalışarak geçirdiği öğrenilirken, minik gelin adayı geçici olarak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi (dha, aa)03012008  

858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt