Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duman-Herşeyi Yak gitar notası

Duman-Herşeyi Yak gitar notası
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
DumanHerşeyi Yak gitar nota,akor,tab
DumanHerşeyi Yak şarkısı gitar nota
Beni yak kendini yak akor,tab,nota

imagesdumanherseyiyakgitarnotasi5adaab8f2986a

Dm C Bb
Beni yak kendini yak her şeyi yak
Dm C Bb
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak
A Bb
İster op okşa istersen oldur
Gm A
Aşk icin olmeli aşk o zaman aşk
Gm Bb Dm

Dm C Bb
Seni icime cektim bir nefeste
Dm C Bb
Yureğim tutuklu goğsum kafeste
A Bb
Yanacağız ikimizde ateşte
Gm A
Bir kıvılcım yeter hazırım bak
Gm Bb Dm
G F Dm

Dm Gm Bb A Gm Dm

Allahım allah ım ateşlere yuruyorum

Dm Gm Bb A Gm Dm

Allah ım acı ile aşk ile buyuyorum

Dm C Bb
Beni yor hasretinle sevginle yor
Dm C Bb
Sevgisizlik ayrılıktan daha zor
A Bb
Dilediğin kadar acıt canımı
Gm A
Yokluğunda varlığında yetmiyor
Gm Bb Dm
Yokluğunda varlığında yetmiyor

Similar threads

Mor ve Otesi Araf akor,tab,nota Mor ve Otesi Araf şarkısı gitar notası Araf şarkısı gitar notası,tabı,akoru imagesmorveotesiarafgitarnotasi5adaacc6ddffb Dm Gm C Bb Kalbin işine bak yuzune bakamaz Dm Gm C A Ağlar durur sen uyurken Dm Gm C Gm Bb A Yalnız olamayan boyle mi yapar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Sezen Aksu İkinci Bahar gitar notası İkinci Bahar şarkısı akor,tab,nota imagessezenaksuikincibaharakor5adaae90007d2 Dm Gm A Gamze Gamze Bir Guluver Şimdi Bb Beni Goğsune Alıver Şimdi Mevsimi Geldi Susadım Aşka Dm Bb Gm A Benimle Bir Butun Oluver Şimdi F Gm İkinci Bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Gitar Akorları Gitar Akorları Nasıl Olur Gitar Akorları Ornek Duman Herşeyi Yak intro: Dm C Bb Dm,Dm C Bb Dm son: Gm Bb A Dm Dm C Bb Beni yak kendini yak her şeyi yak Dm C Bb Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak A Bb İster op okşa istersen oldur Gm A Aşk icin olmeli aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Mor ve Otesi Tv'deki Kız akor,tab,nota Tv'deki kız şarkısı gitar notası imagesmorveotesitvdekikizakor5adaaccd62d7d Gm Bb Sen ve ben ikimiz, D# Cm Camdan evimiz Gm D#m Dm D D# Sesin cok uzak bana tv'deki kız Gm F Kalk gidelim desem Dm Cm Boş boş bakar anlamazsın Gm F...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
beni yak kendini yak her şeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak ister op okşa istersen oldur aşk icin olmeli aşk o zaman aşk aşk icin olmeli aşk o zaman aşk seni icime cektim bir nefeste yureğim tutuklu goğsum kafeste yanacağız ikimizde ateşte bir kıvılcım yeter hazırım bak aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,478Konular
981,315Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt