Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyanın 7 Gerçeği

Dünyanın 7 Gerçeği
0
183

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İşte Dünyanın 7 Gerçeği

Sizce dünyanın yedi gerçeği ne bu sorunun cevabını bilmiyormusunuz o zaman aşağıdaki yazımızı dikkatlice okuyun ve öğrenin işte Dünyanın 7 gerçeği

1Gözününün içine sabun süremessiniz

2Kendi saçınızı çekemessiniz

3Diliniz dışarıdayken burnunuzdan nefes alamazsınız

4Biraz Önce üçüncü şıkkı denediniz

5Denediğinizde başarılı olduğunuzu gördünüz

6Ve şu lahza gülümsüyorsunuzÇünkü kandırıldınız

7Sizde Başkalarından intikamınızı almak için paylaşın *

Similar threads

İşte Dunyanın 7 Gerceği Sizce dunyanın yedi gerceği ne bu sorunun cevabını bilmiyormusunuz o zaman aşağıdaki yazımızı dikkatlice okuyun ve oğrenin işte Dunyanın 7 gerceği imagesdunyanin7gercegi5ad8b16fc0b44png 1Gozununun icine sabun suremessiniz 2Kendi sacınızı cekemessiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
303
  Oyun dünyası içerisinde aksiyondan maceraya keşiflerden bulmacalara birçok öğe bulunuyor. Her oyuncu farklı farklı cinsleri seviyor ve o üretimlere yöneliyor. Bulmaca ve ağır düşünmeyi gerektiren oyunlar uzun mühlet oynandığı vakit oyuncuyu sahiden yoruyor. Satranç ise strateji ve düşünme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,543Konular
981,904Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt