Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metre

Hoş geldin! vixson tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metre
0
183

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metredir?

Hiç merak ettinizmi Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metre açıkçası ben merak ettim ve öğrendim hemencecik bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum bakın Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metreymiş

Yeryüzünde yaşamış en büyükağaç Kaliforniya'nın Seguoia Milli Parkı'nda yer alan, 85 metre yüksekliğindeki Kaliforniya sekoyası Ağacın gövdesinin çapı yerden 152 metre yükseklikte 2432 metre Odunundan 5 milyar kibrit yerine getirmek olası Yaprakları mavimtırak yeşil olan bu ağacın kızıl kahverengi kabukları 61 cm kalınlığında ve ağırlığı 2030 ton Dünyadaki en büyük ağaç 85 metre yüksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır

*

Similar threads

Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metredir? Hic merak ettinizmi Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metre acıkcası ben merak ettim ve oğrendim hemen bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum bakın Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metreymiş imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2916a44gif Yeryuzunde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
321
Dünyanın En Uzun Ağacı nerede Dünyanın En Uzun Ağacı kaç metredir Dünyadaki en uzun ağaç; Amerika (Kalifornia ) Sequoi Ulusal Parkında bulunan 85 metre yüksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır General Sherman ismi bahşedilen bu ağacın gövdesinin çapı 2432 metredir odunundan 5 milyar adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Dünyanın en büyük ağacının bulunduğu yer neresi Dünyadaki en büyük yaşamış en hacimli varlık, Sequoia Milli Parkında Amerika Birleşik Devletlerin'de bulunan Kaliforniya eyaletindeki 85 metre yüksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır Bu ihtişamlı ağaca General Sherman adı verilmiş bu ağacın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Yeryüzünün en büyük ağacı Yeryüzünde yaşamış en hacimli varlık, Sequoia Ulusal Parkında (Kaliforniya, ABD) yer alan 85 metre yüksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır (Sequoiadendron giganteum) General Shermanadı verilen bu ağacın gövdesinin çapı (yerden 152 m yükseklikte) 2432 metredir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Dunyanın En Uzun Ağacı nerede Dunyanın En Uzun Ağacı kac metredir imagesdunyaninenuzunagaci5afb55477debb Dunyadaki en uzun ağac; Amerika (Kalifornia ) Sequoi Ulusal Parkında bulunan 85 metre yuksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır General Sherman ismi verilen bu ağacın govdesinin capı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,542Konular
981,897Mesajlar
32,550Kullanıcılar
HarrabSon üye
Üst Alt