Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metre

Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metre
0
321

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metredir?

Hic merak ettinizmi Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metre acıkcası ben merak ettim ve oğrendim hemen bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum bakın Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metreymiş imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2916a44gif

Yeryuzunde yaşayan en buyukağac Kaliforniya'nın Seguoia Ulusal Parkı'nda bulunan, 85 metre yuksekliğindeki Kaliforniya sekoyası Ağacın govdesinin capı yerden 152 metre yukseklikte 2432 metre Odunundan 5 milyar kibrit yapmak mumkun Yaprakları mavimsi yeşil olan bu ağacın kızıl kahverengi kabukları 61 cm kalınlığında ve ağırlığı 2030 ton Dunyadaki en buyuk ağac 85 metre yuksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır

imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2a2d33a

imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2b3bb9b

imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2c455fd

imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2d616f6

imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2e70f2f

imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2f8616d

Similar threads

Dunyanın En Uzun Ağacı nerede Dunyanın En Uzun Ağacı kac metredir imagesdunyaninenuzunagaci5afb55477debb Dunyadaki en uzun ağac; Amerika (Kalifornia ) Sequoi Ulusal Parkında bulunan 85 metre yuksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır General Sherman ismi verilen bu ağacın govdesinin capı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metredir? Hiç merak ettinizmi Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metre açıkçası ben merak ettim ve öğrendim hemencecik bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum bakın Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metreymiş Yeryüzünde yaşamış en büyükağaç Kaliforniya'nın Seguoia Milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Dunyanın en buyuk ağacının bulunduğu yer neresi Dunyadaki en buyuk yaşayan en hacimli varlık, Sequoia Ulusal Parkında Amerika Birleşik Devletlerin'de bulunan Kaliforniya eyaletindeki 85 metre yuksekliğindeki kaliforniya sekoyasıdır Bu ihtişamlı ağaca General Sherman adı verilmiş bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Dunyanın En Buyuk Yılanı Kac Metre, imagesdunyaninenbuyukyilanikacmetre5afb4cd03c986 imagesdunyaninenbuyukyilanikacmetre5afb4cd1542df Dunyanın en uzun yılanı Endonezyanın Sumatra adasında yaklaşık 15 metre uzunluğunda ve 450 kilo ağırlığında bir piton yılanı yakalandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Dunyanın En Buyuk Gokdeleni Nerededir Kac Metre Uzunluğundadır? imagesdunyaninenbuyukgokdelenineredekacmetre5ad88dbe4bb60 Dunyanın en buyuk gokdeleninin nerede olduğunu biliyor musunuz? Tabi ki ilklere imza atan Dubaide bulunuyor Dubaide bulunan burj dubaiyani Dubai Burcunun uzunluğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt