Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dünyanın En Büyük Gökdeleni Nerede Kaç Metre?

Dünyanın En Büyük Gökdeleni Nerede Kaç Metre?
0
223

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Dünyanın En Büyük Gökdeleni Nerededir Kaç Metre Uzunluğundadır?

Dünyanın en büyük gökdeleninin nerede olduğunu biliyor musunuz? Ast ancak ilklere imza atan Dubaide bulunuyor Dubaide yer alan burj dubaiyani Dubai Burcunun uzunluğu tam 818 metre

Bu uzunluğuyla Dubai Burcu, kendisinden önce dünyanın en yüksek gökdeleni ünvanını elinde tutan Torontodaki CN Towerı geride bıraktı CN tower, 586 metre uzunluğundaydı *

Similar threads

Dunyanın En Buyuk Gokdeleni Nerededir Kac Metre Uzunluğundadır? imagesdunyaninenbuyukgokdelenineredekacmetre5ad88dbe4bb60 Dunyanın en buyuk gokdeleninin nerede olduğunu biliyor musunuz? Tabi ki ilklere imza atan Dubaide bulunuyor Dubaide bulunan burj dubaiyani Dubai Burcunun uzunluğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Dünyanın En Uzun 10 Gökdeleni Bilindiği üzere Dünyanın pek çok bölgesinde sanayi, teknoloji ve şehirleşme gelişmeleri devam etmekte, Bu nedenle bir çok zengin iş adamlarının yapmış olduğu holding, otel ve şirketlerin yer aldığı bu Gökdelenler artık metrelerce yükselmeye başladı Bu makalemizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Türkiye'nin En Büyük Gökdeleni Nerede Biliyor musunuz ? Türkiyenin En Büyük Gökdeleni Kaç Katlı Türkiyenin En Büyük Gökdeleni Hangisi Sevgili melekler, bildiğiniz üzere dünyanın o kadar çok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de büyük şehirlerde her geçen gün devasa gökdelenler yapılıyor Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
imagesdunyaninenbuyukgokdeleni5afabfb31eab2 Dunyanın en yuksek binası unvanını Kasım ayında alan Dubai ’nin gozbebeği Burj Dubai, 2004 Ocak ayında inşa edilmeye başlandı 22 Ocak 2007′de Taiwan ’ın en yuksek yapısı olan Taipei 101′i 4 metre ile solladı(Taipei 101, 486 metre yuksekliğe sahip)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metredir? Hiç merak ettinizmi Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metre açıkçası ben merak ettim ve öğrendim hemencecik bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum bakın Dünyanın En Büyük Ağacı Kaç Metreymiş Yeryüzünde yaşamış en büyükağaç Kaliforniya'nın Seguoia Milli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt