Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunyanın En Komik Tekerlemeleri

Hoş geldin! Rahmi tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Komik Tekerlemeler

HANIM KIZI

Can can cikolata,
Hani bize limonata?
Limonata bitti,
Hanım kızı gitti
Nereye gitti?
İstanbul'a gitti
İstanbul'da ne yapacak?
Terlik pabuc alacak
Terliği pabucu ne yapacak?
Duğunlerde,
Şıngır mıngır oynayacak
KECİLER

HAKKI

Hakkı hakkının hakkını yemiş
Hakkı Hakkı'dan hakkını istemiş
Hakkı Hakkıya hakkını vermeyince
Hakkı da Hakkı'nın hakkından gelmiş HASAN
Hasan Hasan
Helvaya basan
Kapıyı kıran
Kızı kacıran

ALİ

Ali baksa dum dum
Sakalına kondum
Beş para buldum
Cebime koydum KUZU
Kuzu kuzu mee
Bin tepeme
Haydi gidelim
Hacı dedeme
Hacı dedem hasta
Mendili bohca
Kendisi hoca

Similar threads

Dünyanın En Gülünç Tekerlemeleri Gülünç Tekerlemeler HANIM KIZI Çan çan çikolata, Hani bize limonata? Limonata bitti, Bayan kızı gitti Nereye gitti? İstanbul'a gitti İstanbul'da ne yapacak? Terlik pabuç alacak Terliği pabucu ne yapacak? Düğünlerde, Şıngır mıngır oynayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Okul Oncesi Eğitim Tekerlemeleri anasınıfı Tekerlemeleri LEYLEK Leylek leylek havada, Yumurtası tavada, Gel bizim hayata, Hayat kapısı kilitli, Leyleğin başı bitli DEDE Altı kere altı otuz altı Dedemin sakalı yolda kaldı Sakalını aldı dereye attı Dedem sakalsız kaldı ORDEK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Tekerleme Sozleri kısa Okul Oncesi Tekerleme Sozleri MART Mart gelir şakır şakır, Ayakları gumuş bakır Kapılardan baktırır, Kazma kurek yaktırır Haydi Mart Martlasın, Kahkahalar patlasın Tekir Bir iki tombul tekir Camdan bakar Başına takar Hop hop, altın top PAZAR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Mektep Öncesi çocuk tekerlemeleri Okul Öncesi Eğitim Tekerlemeleri anasınıfı Tekerlemeleri LEYLEK Leylek leylek havada, Yumurtası tavada, Gel bizim hayata, Yaşam kapısı kilitli, Leyleğin başı bitli BÜYÜKBABA Altı kez altı otuz altı Dedemin sakalı yolda kaldı Sakalını aldı dereye attı Dedem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Mektep Öncesi Eğitim Tekerlemeleri anasınıfı Tekerlemeleri LEYLEK Leylek leylek havada, Yumurtası tavada, Gel bizim hayata, Hayat kapısı kilitli, Leyleğin başı bitli BÜYÜKBABA Altı kez altı otuz altı Dedemin sakalı yolda kaldı Sakalını aldı dereye attı Dedem sakalsız kaldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt