Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Durustluk İle İlgili Ayetler

Durustluk İle İlgili Ayetler
0
191

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Durustluk konulu ayetler, Durustluk konulu hadisler, Durustlukle ilgili ayet ve hadisler

* Alemlerin Rabbi Allaha hamdolsun, Rahmandır, Rahimdir Din gununun sahibidir Ancak sana kulluk eder, ancak senden yardım dilerizBizi doğru yola ilet Nimet verdiğin kimselerin yoluna

* Emrolunduğun gibi dosdoğru ol

* Doğrularla beraber olun

* Yalan sozden kacının

* Beni Rabbim en guzel şekilde terbiye etti

* Bir sahabi Hz Peygambere Ya RasUlullah bana İslamı oyle tanıt ki, senden başka birine sorma ihtiyacını duymayayım deyince, RasUlullah şoyle buyurmuştur: Allaha inandım de, sonra da dosdoğru ol

* Doğru olunuz, kurtuluşa erersiniz

* Doğruluk insanı iyiliğe yonelir, hayırlı işlerde cennete kılavuzluk eder Bir kimse, doğruluğu prensip edinirse sıddik olur Yalancılık da insanı kotuluğe ve fucura surukler Kotuluk de cehenneme goturur Bir kimse yalancılığı prensip edinirse Allahın anında kezzab yalancı defterine yazılır

Similar threads

durustluk ile ilgili hadisler ayetler durustluk ile ilgili hadisi şerifler durustluk hadisleri Alemlerin Rabbi Allaha hamdolsun, Rahmandır, Rahimdir Din gununun sahibidir Ancak sana kulluk eder, ancak senden yardım dilerizBizi doğru yola ilet Nimet verdiğin kimselerin yoluna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Dürüstlük konulu ayetler, Dürüstlük konulu hadisler, Dürüstlükle ilgili ayet ve hadisler * Alemlerin Rabbi Allaha hamdolsun, Rahmandır, Rahîmdir Din gününün sahibidir Ama sana kulluk eder, fakat senden destek dilerizBizi içten yola ilet Nimet verdiğin kimselerin yoluna * Emrolunduğun gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
dürüstlük ile ilgili hadisler ayetler dürüstlük ile ilgili hadisi şerifler dürüstlük hadisleri Alemlerin Rabbi Allaha hamdolsun, Rahmandır, Rahîmdir Din gününün sahibidir Oysa sana kulluk eder, fakat senden yardım dilerizBizi doğru yola ilet Nimet verdiğin kimselerin yoluna Emrolunduğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
364
yalanla ilgili ayetler, kuranda yalanla ilgili ayetler, yalan konulu ayetler, yalanla ilgili hadisler 1 Hakkında bilgin bulunmayan şeyin ardına duşme İsra sUresi (17) 36 2 İnsan hicbir soz soylemez ki yanında onu gozetleyen yazmaya hazır bir melek bulunmasın Kaf sUresi (50) 18...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
İnanmak ve inandıktan sonra dosdoğru olmak demek, kişinin kendisini yaratan Allah'ın gönderdiği ve böylece bizlere öğrettiği ilâhi sisteme göre hareket etmesi demektir Bu ilâhi sistemin temeli doğruluktur Doğruluk Hakk'ın istediği şeydir; doğruluk adaletin gerçekleşmesidir Dolayısıyla hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt