Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duygusal beslenme kitabı: 'Duyguları Yemek'

Duygusal beslenme kitabı: 'Duyguları Yemek'
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hissi beslenme kitabı: 'Duyguları Yemek' Bilirkişi psikoloğun yazdığı kitap hakkında şu anda size ayrıntılı bilgiler vermek istiyorumÖzellikle yemek yemek yeme bağımlılığı olan kiyilerin mutlaka okuması gerektiğine inanıyorum kilo alma olayına psikolog gözüyle yaklaşan Treysi Kazmirci bakalım kitabında nelere yer vermiş Psikolog Treysi Kazmirci, kilo almamızın duygularla ilişkisini bu kitapta topladı Psikolog Treysi Kazmirci'nin yepyeni kitabı 'Duyguları Yemek', bağımlılık olarak yemek yeme sorunlarına çözüm getiriyor 1549300763 1549300763 duygusalbeslenmekitabiduygulariyemek5c5874207195bduygusalbeslenmekitabiduygulariyemek5c5874207195bduygusalbeslenmekitabiduygulariyemek5c5874207195b Uzman Psikolog Treysi Kazmirci gıda konusunda epeyce deneyimli bir ad Mezura Kliniği’ne besin program almaya gelen kişilerin program süresince verdikleri kiloyu koruyup geri almalarını engellemek amacıyla us ve tutum değişikliği oluşturmada yardım etmek üzere çalışıyor ve perhiz sürecinde motivasyonun devamına katkıda bulunuyor, Yeme bozukluğu eğilimi belirten kişilerle de çalışarak, onların sağlıklı gıda alışkanlıkları kazanması sürecine bir psikolog olarak katkıda bulunuyor Hemen ise yepyeni kitabıyla duygular ve beslenme üstüne herşeyi anlatıyor Yıllardır her türlü diyeti denediniz fakat hâlâ kilolarla başınız dertte mi? Sürekli kilo verip sonradan baştan almaktan mı şikâyetçisiniz? Her kilo verişinizin arkasından daha da fazla kiloyla kendinizi tekrar başa dönmüş gibi mi hissediyorsunuz? Gerçekten nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum ama uygulayamıyorum mu diyorsunuz? Geceleri yeme alışkanlığınızdan bir türlü kurtulamıyor musunuz? Acıklı, sinirli, sıkkın ya da mutsuz olduğunuzda kendinizi buzdolabının önünde mi buluyorsunuz? Eğer bu sorulardan birine veya bazılarına cevabınız evet ise bu kitap bütün size tarafından! Kitapta şehvetli yeme ile ilgili her bilgi mevcut Kitapta: * Açlığınız fizyolojik mi, psikolojik mi? * Fizyolojik açlıkla karıştırılan duygular * Duygusal yemek yemek yemeden kurtulmaya içten 10 adım * Tiryakilik olarak yemek * Ayrılık ve yemek * ilk olarak: kendinizi sevmelisiniz * Tartma arkadaş mu; düşman mı? * Battı balık tabi gider mi? * Akşam yemeği masasını stresten arındırmanın 6 yolu * Yeme alışkanlığında dost etkisi * Diyetisyene bağımlılık geliştirme * YapAmamak gibi başlıklar yer alıyor Nefis tarifler Kitapta ayrıca Ahmet Hakan, Ali Poyrazoğlu, Arte Tahir, Asuman Dabak, Balçiçek Pamir, Başak Sayan, Behzat Gerçeker, Berrin Gürcan, Cenk Ertan, Deniz Berdan, Deniz Kaprol, Derya Baykal, Didem Uzel, Ece Uslu, Eda Taşpınar, Fulya Eyilik, Kürşat Başar, Nevşah Fidan, Özge Ulusoy, Pınar Altuğ Atacan, Rasim Öztekin, Semiramis Pekkan, Semra Özal, Serap Tibuk, Sinem Bayer, Vedat Sakman, Yazgülü Aldoğan ve Yetkin Dikinciler'den hayatımıza lezzet katacak nefis tarifler de yer alıyor Duyguları Yemek Yemek Treysi Kazmirci Epsilon Yayınevi , 205 sayfa  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt