Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

düz fön nasıl çekilir

düz fön nasıl çekilir
0
271

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Birinci adım

Saçlarınızı yıkadıktan sonra birazcık nemini elde etmek için kurutmalısınız Kuruturken saçlarınızı kırmayacak yumuşak bir fırçayla bir yandan taramanızda üstünlük var

İkinci ve üçüncü adım

Saçlarınızın tepesinden bir tutamı tokayla tutturunBöylece hareket alanınız genişleyecektir Yanlarını dipten uca dürüst saç kurutma makinesi yada saç düzleştirici makineler yardımıyla fön çekerek şekillendirin Bütün işlemi bitirmeden uçlarını bir kere daha fönle düzleştirin Çünkü saçın en çabuk yıpranan ve darbe alan kısımları sırık kısımlardır

Dördüncü adım

Sıra, saçlarınızın arkasına geldiğinde ilk önce tepeden topladığınız saçlarınızın ensede kalan kısmına fön çekmelisiniz

Beşinci adım

İşte son kısım! Başınızın yokuş kısmında kalan saçlarınızı en son ve en yoğun şekilde fönlemelisiniz *

Similar threads

Saçlarınız orta uzunluktaysa ve artı kıvırcık değilse bundan böyle düz fön için kuaföre gitmenize lüzum yok Birinci adım Saçlarınızı yıkadıktan sonradan biraz nemini elde etmek için kurutmalısınız Kuruturken saçlarınızı kırmayacak yumuşak bir fırçayla bir yandan taramanızda fayda var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Birinci adım Saclarınızı yıkadıktan sonra biraz nemini almak icin kurutmalısınız Kuruturken saclarınızı kırmayacak yumuşak bir fırcayla bir yandan taramanızda fayda var İkinci ve ucuncu adım Saclarınızın tepesinden bir tutamı tokayla tutturunBoylece hareket alanınız genişleyecektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Saclarınız orta uzunluktaysa ve fazla kıvırcık değilse artık duz fon icin kuafore gitmenize gerek yok Birinci adım Saclarınızı yıkadıktan sonra biraz nemini almak icin kurutmalısınız Kuruturken saclarınızı kırmayacak yumuşak bir fırcayla bir yandan taramanızda fayda var İkinci ve ucuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bayanların son yıllarda fazlasıyla uyguladıkları ve beğenerek kullandıkları Brezilya fönü nasıl yapılır özellikle kuaför salonlarında yapılan Brezilya fönü evde nasıl yapılır daima birlikte öğreniyoruz Brezilya fönünü çekebilmeniz için ilk olarak saçlarınızı uygun bir şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Evde Fön Nasıl Çekilir erkek saçına fön nasıl çekilir fön nasıl çekilir erkek video saç saçına çekme Kızlar hemen hemen hepimiz saçımızı düzleştirmeyi biliyordurYada biz yapmasakta evde saçımızı düzleştirmemize asistan birileri mutlaka vardırŞimdi saçına evde fön çekmeyi bilmeyenler için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt