Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düz karın diyeti Düz karın diyeti arıyorum ben Kızlar bıktım bundan böyle şu göbeğimden dümdüz bir karın istiyorum ve bundan ötürü sizden ricam ama bana karın düzleştiren perhiz önerisi verin
Düz karın diyeti nedir
Düz karın diyeti nasıl yapılır
Bayanlar soğuk kış günlerinin peşinde gelecek yaz günlerinde dümdüz bir karına sahip edinmek istemezmisniz cevabınız evet ise acilen sizlere Düz karın diyetini sunuyoruz
Bu gıda programı 1 haftalık, 4 ve 2 günlük olarak uygulanıyor...
dukan diyeti uzun bir süredir dukan diyetini sürekli duyarım etkili olduğunu biliyorum birçok birey hatta dukan diyeti ile kilo vermiş ama dukan diyetinin nasıl yapıldığını bilmiyorum bana bu konuda asistan olurmusunuz acaba dukan diyeti nasıl yapılıyor perhiz ne kadar sürüyor ve perhiz...
Göbek eritme hareketleri Bölgesel yağlanmalardan biride göbek kısımının yağlanmasıdır, bu sebeple sizler için göbek eritme hareketleri listesi çıkardık Aşağıdaki hareketleri ahenkli şekilde yaparsanız göbek eritme konusunda ne kadar yardımsever olduklarını göreceksiniz Göbek yağlarından bir...
Bıktım bundan böyle :( 18 yaşındayım, liseyi bitirdim ve bu sene tercih yapmadım Üniversiteye gitmek istemedim Çünkü kendimden nefret edilen şey ediyorumbiktimartik5c517ed349514alt :( Frown :( 161 boyundayım, 61 kiloyumbiktimartik5c517ed349514alt :( Frown :( Dışarı bile çıkmak...
Bugün karın gerdir yarın işine git Karın bölgelerindeki yağlardan şikayetçi olanlar bundan böyle sedasyonla yapılan karın germe işlemi tamamen bu sorunlarından kurtuluyor Bu işleme ast tutulanlar, ameliyattan bir gün sonradan ayağa kalkıp işlerine gidebiliyor Estetik zamanla yarışıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.