Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Düz karın diyeti

Düz karın diyeti
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Düz karın diyeti Düz karın diyeti arıyorum ben Kızlar bıktım bundan böyle şu göbeğimden dümdüz bir karın istiyorum ve bundan ötürü sizden ricam ama bana karın düzleştiren perhiz önerisi verin  

Similar threads

Düz karın diyeti nedir Düz karın diyeti nasıl yapılır Bayanlar soğuk kış günlerinin peşinde gelecek yaz günlerinde dümdüz bir karına sahip edinmek istemezmisniz cevabınız evet ise acilen sizlere Düz karın diyetini sunuyoruz Bu gıda programı 1 haftalık, 4 ve 2 günlük olarak uygulanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
dukan diyeti uzun bir süredir dukan diyetini sürekli duyarım etkili olduğunu biliyorum birçok birey hatta dukan diyeti ile kilo vermiş ama dukan diyetinin nasıl yapıldığını bilmiyorum bana bu konuda asistan olurmusunuz acaba dukan diyeti nasıl yapılıyor perhiz ne kadar sürüyor ve perhiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Göbek eritme hareketleri Bölgesel yağlanmalardan biride göbek kısımının yağlanmasıdır, bu sebeple sizler için göbek eritme hareketleri listesi çıkardık Aşağıdaki hareketleri ahenkli şekilde yaparsanız göbek eritme konusunda ne kadar yardımsever olduklarını göreceksiniz Göbek yağlarından bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Bıktım bundan böyle :( 18 yaşındayım, liseyi bitirdim ve bu sene tercih yapmadım Üniversiteye gitmek istemedim Çünkü kendimden nefret edilen şey ediyorumbiktimartik5c517ed349514alt :( Frown :( 161 boyundayım, 61 kiloyumbiktimartik5c517ed349514alt :( Frown :( Dışarı bile çıkmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Bugün karın gerdir yarın işine git Karın bölgelerindeki yağlardan şikayetçi olanlar bundan böyle sedasyonla yapılan karın germe işlemi tamamen bu sorunlarından kurtuluyor Bu işleme ast tutulanlar, ameliyattan bir gün sonradan ayağa kalkıp işlerine gidebiliyor Estetik zamanla yarışıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt