Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

E/F sürücülerim birbirine girdi. Yardıma ihtiyacım var.

E/F sürücülerim birbirine girdi. Yardıma ihtiyacım var.
0
115

Similar threads

benim a300d toshiba laptopum varfakat şu aydır bir sorun var başımda boş cd veya dwd takınca görmüyor doluları takınca görüyor boş cd veya dwd yi takınca bu hata çıkıyor F: Erişilemez yanlış işlev diyor lütfen bir çağre
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Yardıma ihtiyacım var! Sevgili , ben AslıBenim saçımla ilgili sorunum saçlarımın bir türlü uzamaması Eylülden beri kestirmedim ve saçım en fazla 5 cm falan uzamıştır Galiba saçımın uzamaması hatalı beslenmeden oluyor Saçıma uygulayacağım pratik bilgilere ihtiyacım var Lütfen yardım edin Hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
ivedi yardıma ihtiyacım var erkek arkadaşımla korunmasız birlikte olduk ancak içime boşalmadığını ve müsamaha suyunun bile gelmediğini söylüyor ben gerçi takriben bir saat içinde ertesi gün hapı aldım çünkü adetim başladığından itibaren tam 10 gündü,yani en güvenli olmayan zamandı hamile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,505Konular
982,714Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt