Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

E okul kayıt silme

E okul kayıt silme
2
159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

arkadaşlar ben nfsmw dvd aldım faka kurarken key istedikten sonra aşağdaki gibi bir ekran geliyor: http:img503**************img503650nfsmw3nrpng Yes e bastıktan sonra da şöyle bir ekran geliyor: http:img503**************img5032810nfsmw24tmpng ama bende directx 90c zaten varhatta windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
278
Arkadaşlar FEAR ın 1oyununu yükledim şimdi silmek istiyorum ama silemiyorumUNİNSTAL olmuyor denetim masası ekle kaldır dan felan denedim gene olmadıHani program silme programı vardıryaOyunları silme programıda varmıdır acaba nasıl silebiliriz çok zor durumdayım harddiskte eski yer yok ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar yaşım 17 , sevdiğim kızın babası bu işlere fazla kötü bakan bi insan yaz tatilinde telefonda konusurken yakaladı kızın telefonunu elinden aldı pc yi kapattı çeper zorlama kuzeninden felan haber aldım, okul açılınca rahatlıyaz dedik servise verdi hergün gelip bakıyor felan, fakat fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar ben dün bir samsung e250i aldım ve yanında 2 GB'lık Micro SanDisk hafıza kartı aldımTelefona takınca telefon hafıza kartını görüyor ama içine dosya aktaramıyotumMesela bilgisayardan bluetooth programıyla telefona müzik atıyorum yanlız hafıza kartına atamıyorumTamam telefona attı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
bu yıl lise 1 e gidiyodum okul endsütri meslek lisesi hocalarında hepsi kadın nerdeyse edebiyatçı vardı sınıf hocası ona aşık oldum ilk dönem vardı 2 dönem gitti bende onun gittini öğrendikten sonra bi arkadaşla whatssap da konuşduk söledim seviyodum fln diye oda boşver or nun tekiydi full erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,508Konular
982,837Mesajlar
30,627Kullanıcılar
GolfddaySon üye
Üst Alt