Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Gundeş Sonuna Kadar Şarkı Sozu

Ebru Gundeş Sonuna Kadar Şarkı Sozu
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ebru Gundeş Sonuna Kadar sozleri

Ebru Gundeş Sonuna Kadar Şarkı Sozleri
Sonuna kadar geldim aşkın
Alışamadım ben sana
Yetişemedim ben sana
Anlatamadım derdimi
Ağla gonul ağla
Yazık ettin yazık
Kendinden cok bana
Gucum kalmadı artık
Her yokluğunda
Aylar gecse de
Yıllar gecse de
Bir omur boyle surse de
Ben seni unutamam
Kavuşamadım ben sana
Yetişemedim ben sana
Anlatamadım derdimi
Ağla gonul ağla bilgisiten
Bekledim inan seni her gun
Dayanamadım sevgisiz
Yaşayamadım ben sensiz
Anlatamadım derdimi
Ağla gonul ağla
Yazık ettin yazık
Kendinden cok bana
Gucum kalmadı artık
Her yoklugunda
Aylar gecse de
Yıllar gecse de
Bir omur boyle surse de
Ben seni unutamam

Similar threads

Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkı sozleri Volga Tamoz Ferda Anıl Yarkın Sonuna Kadar şarkısı sozu Sonuna kadar geldim aşkın Kavuşamadım ben sana Yetişemedim ben sana Anlatamadım derdimi Ağla gonlum ağla Bekledim inan seni hergun Dayanamadım sevgisiz Yaşayamadım ben sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Yazık şarkısı ebru gundeş 2019, yazık şarkı sozleri ebru gundeş, ebru gundeş yazık şarkı sozu, Ebru gundeş Yazık Yazik su gecen zamana yazik, Yalanmiydi bizmi aldandik, Yazik su gencligimize yazik, Nasil boyle erken yiprandik, Boylemi sona erecekti, Boyle parca parcami olacaktik, Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ebru Gundeş Yazık şarkısı sozleri Ebru Gundeş Yazık 2019 şarkısı 2019 Ebru Gundeş Yazık sozleri Yazik su gecen zamana yazik, Yalanmiydi bizmi aldandik, Yazik su gencligimize yazik, Nasil boyle erken yiprandik, Boylemi sona erecekti, Boyle parca parcami olacaktik, Bu kadar yalanmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Ebru Gundeş Hayrandım şarkı sozu Hayrandım Ebru Gundeş sozleri 2019 Ebru Gundeş Hayrandım şarkısı hayrandım şarkısı Ebru gundeş Hayrandım şarkı sozleri Ebru gundeş Ebru gundeşin Hayrandım Şarkısı Arada bir hatırımı sormadın İki guzel cumle kurmadın Uzuldum gonlumu almadın insan yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ebru Gundeş kimene şarkısı sozu Ebru Gundeş kimene şarkı sozleri kime ne Ebru Gundeş 2019 kime ne şarkısı sozleri ebru gundeş seni yalan aşklarla yanlız başına bırakıyorum şimdi dalgınlığıma gelirsin diye cok korkuyorum kaderim sonunda oyun oynasada elimde degil bilgisitenlarcom halen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,769Mesajlar
29,848Kullanıcılar
forexsaplarSon üye
Üst Alt