Edirne Peynirli Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kalıp edirne peyniri
- 1 demet maydanoz
- Yarım kilo yeşil soğan yahut kuru soğan
- 1-5 çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı karışık salça
- 1 çay kaşığı karabiber silme
Edirne Peynirli Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları doğrayalım yağla birlikte uygun bir tencereye alarak soğanlar pembeleşinceye kadar pişirelim.
- Üzerine salça, karabiber, maydanoz ek ederek 1 dakika daha pişirip, altını kapatalım.
- Daha sonra üzerine peyniri de ek ederek karıştıralım.
Edirne Peynirli Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı