Eğitim ile ilgili sözler eğitimle ilgili anlamlı sözler eğitim ile ilgili sözler çocuk eğitimi ile eğitimle çocuk eğitimi güzel Bir devletin içinde barındırdığı insanların eğitimi o ülkenin gelişimi için fazla önemlidirEğitimle ilgili sizlere en hoş ve anlamlı sözleri vermek istiyorum ) 1549101124 1549101124 egitimileilgilisozler5c556849de9dcegitimileilgilisozler5c556849de9dc egitimileilgilisozler5c556849de9dc * Bir bilye parçası için heykeltraş ne ise, rugh içinde eğitim odur Addison * Eğitim ağır çalışan bir çarktır 5 senede 10 senede sonucu alırsınız ProfEsad Çoşan * Eğitim, bir insanın diktatör olmasına değil, önder olmasına yarar Lord Baraughav * Eğitim görmüş bir halkı yönetmek basit, köleleştirmek imkansızdır Lord Brougham * Eğitim kafayı ilerletmek demektir Belleği doldurmak yok Mark Twain * Eğitimin kökleri acı, meyveleri tatlıdır Aristo * Ekmekten sonra eğitim, bir milletin en büyük ihtiyacı Paul Richer * En iyi eğitimli birey, yaşadığı hayatı en iyi anlayandır Hellen Keller * İnsan eğitimle doğmaz, fakat eğitimle yaşar Cervantes * Planınız bir sene içinse pirinç ekin, on sene içinse ağaç dikin, yüz sene için ise insanları eğitin Huang Che * Vatan müdafaasının en belirlenmiş ve ucuz yolu eğitimdir Buchner * Yurdu savunmanın en ucuz yolu eğitimdir Buckel Eğitim, öğrencilere saygıyla başlar EMERSON Eğitim, yoksullar için bir anapara, zenginler için de bir faizdir HEİNRİCH MANN Biz mi çocuklarımızı eğitiyoruz, yoksa onlar mı bizi? SİGEİRNER Eğitim esas kucağında başlar; her söylenilen kelime çocuğun kişiliğine konan bir tuğladır HOSEA BALLOV