Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ejder Tatlısı

Ejder Tatlısı
0
84

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Ejder Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler


Muhallebi için;
  • 1 lt süt
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 çay bardağı haşhaş
  • 1 tatlı kaşığı margarin
  • 1 paket vanliya
Vişneli sos için;
  • 1 su bardağı vişne suyu
  • 1 su bardağı su
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 2.5 yemek kaşığı nişasta
Üzeri için;
  • Hindistan cevizi

Ejder Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Muhallebi; süt, şeker ve irmiği tencereye daima karıştırıyoruz.
  2. 3-4 saat ya da dilerseniz 1 gece bekleyebiliriz.
  3. Muhallebi soğuduktan sonra aksi çevirip, çıkarıyoruz.
  4. Düzgün biçim alması için muhallebiyi güzelce kaynatmalıyız ve elimizle donup donmadığını denetim edelim. ????
  5. Vişne sosu için; tüm malzemeyi tencereye koyup daima karıştırarak kaynatıyoruz. Soğutmadan soğuyunca donar ve isteğimiz form vermez muhallebinin üzerine döküyoruz.
  6. Kenarlarını hindistan cevizi ile süslüyoruz. ????????.
Ejder Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt