Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ek Gıda Pirinçli Meyve Püresi (+6 ay)

Ek Gıda Pirinçli Meyve Püresi (+6 ay)
0
55

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
ek-gida-pirincli-meyve-puresi-6ay.jpg

Ek Gıda Pirinçli Meyve Püresi (+6 ay) Tarifi İçin Malzemeler

• 1 yemek kaşığı pirinç
  • Çeyrek muz
  • Çeyrek elma dilimi

Ek Gıda Pirinçli Meyve Püresi (+6 ay) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pirinçleri güzelce yıkıyoruz. Ardından su ekleyip kaynatıyoruz.
  2. Kaynadıktan sonra karıştırarak pişiriyoruz.
  3. Yumuşayan pirinçe elma ve muzu rendeleyip ekliyoruz.
  4. Çatal yardımı ile eziyoruz. Ben üzerine kabız olmaması için zeytinyağı gezdirdim.
Ek Gıda Pirinçli Meyve Püresi (+6 ay) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pirinçli Meyveli Muhallebi 6+ Tarifi İçin Malzemeler Yarım çay bardağından biraz fazla pirinç3 çay bardağı su1 adet amasya elması (cam rendeden geçirilmiş)1 adet küçük muz( cam rendeden geçirilmiş) Not: benim bardaklarım ve kaşıklarım biraz büyük. dikkate almanızı öneririm Not: bu ölçülerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
6 Aylık Ek Gıda Püresi Tarifi İçin Malzemeler 1 adet küçük boy patates1 2 dal brokoli1 tatlı kaşığı kısırlık bulgur1 diş küçük sarımsak1 tatlı kaşığı zeytinyağıYarım çay bardağı kemik suyu 6 Aylık Ek Gıda Püresi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Katı malzemeleri buharda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
0+6 Aylık Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler Yarım deveci armutuYarım muz 0+6 Aylık Meyve Püresi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ben deveci armuttan yanayım çünkü hem çok sulu hem bebişlerimiz bazen kabız oluyor bu malzeme kesin çözüm bana dua edeceksiniz???? Ben armutu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Bebek Meyve Püresi 6-12 Ay Tanımı İçin Gereçler 15 adet kırmızı erikYarım şeftali1 tatlı kaşığı irmik1, 5su bardağı su Bebek Meyve Püresi 6-12 Ay Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Eriklerin çekirdeklerini çıkartıp minik minik doğruyoruz. Tencereye alıp şu ile birlikte erikler biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Pirinçli Semizotu Ve Kabak Püresi + 6 Tarifi İçin Malzemeler *1 küçük boy kabak (soyulup küp küp doğranmış) *1 kase semizotu (ayıklanıp sirkeli suda bekletilmiş) *1 kahve fincanı pirinç *4 kahve fincanı su *Zeytinyağı Pirinçli Semizotu Ve Kabak Püresi + 6 Tarifi Yapılışı Küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,317Kullanıcılar
AbbbazSon üye
Üst Alt