Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ekran kartı alacağım,tavsiyeniz(lütfen acil yardım)

ekran kartı alacağım,tavsiyeniz(lütfen acil yardım)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum
uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim
ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var
9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
9600xt 90$ Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
x1300pro 113$ Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
sizce hangisini alim(bütçe 200 ytl ye kadar)
Notlar:
1bazı forumlarda ati ekran kartı ile via çipsetli anakartlar arasında uyumsuzluk gibi şeyler duydum,bu ne kadar doğru
2agp uyumlu bi ekran kartı lazım
3sistemim : p4 28 işlemci,2*512400 mhz ram,200 gb hdd,asrock p4vm8 anakart,400w psu,kasa vs
yardım edenlere şimdiden tşk

Similar threads

beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Selamlar, Arkadaşlar ekran kartını değiştirmek istiyorum, 64mb mx440 artık yetmiyor, gerçi CS oynuyorum genelde ama,sistemim p4 24 nort (up 34 ) twinmos 2x512 400mhz ram asus p4p800deluxe 160gb sata hdd feel kasa overclock yapıyorum, bu sisteme uygun bi ekran kartı önerirminiz, 2 el...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar ekran kartı alacağım ama internette uyumluluğunu araştırarak falan kafam daha çok karıştı Ve oyunları ultrada oynayabilmem için değişmesi gereken bişi varmı Araştırmalarıma göre PSU değişmesi lazım başka ? Bilsayarım : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Bilgisayar toplayacağım ben kendi çapımda değerlendirdim pek anlamam ama aşagıdaki modeller birbirleri ile uyumlu çalışırlar mı ? Anlayan yardım etsin lütfen Tavsiyesi olanda söylesin işlemci biraz pahalı olduğu için 2 el alma durumum var tavsiyeniz ? Anakart Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,461Konular
981,115Mesajlar
29,530Kullanıcılar
oeviniSon üye
Üst Alt