Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ekran karti alcam bİlgİ İstİyorum...

Ekran karti alcam bİlgİ İstİyorum...

Similar threads

BOLUM 1: Temel Fiziksel Ozellikler Arkadaslar bu yazinin amaci grafik kartlarinin ozelliklerini ve yapilarini anlatmaktir Son zamanlarda cok sık sorulan sorular ve anlasilamayan ozellikleri netlestirmek icin bu dokuman hazirlanmistir Oncelikle grafik kartlari diyince gunumuzun modern 3D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,505Konular
982,757Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt