Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ekran Kartı- Anakart Uyumluluğu

Ekran Kartı- Anakart Uyumluluğu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle Merhaba
Benim ekran kartım biraz sorun yaratıyor bende yeni ekran kartı almak istiyorum Fakat ekran kartımla anakart uyumsuzluk sorunu çıkarır mı yoksa çıkarmaz mı bilmiyorum Bu yüzden sizlere danışmak istedim Umarım yardımcı Olursunuz şimdiden teşekkürler

Anakart:
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Almayı Düşündüğüm Ekran Kartı: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

İslemci ve anakart olarak AMD 3200+ s939 ve yanında gayet ucuz Asus A8v anakart aldım fakat sonuc cok sasırtıcı olduOyunlarda performans oldukca kotu(Eskiden celeron 17 vardı ondan da kotu)Sık sık donmalar takılmalar vs vsDaha sonra kendi basıma ugrasırken Anakart BIOS'una girdimHicbirsey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
beylerbayanlar herkesten bu konuda yardım istiyorum uzun zamandan sonra ekran kartı almaya karar verdim ancak gel görki ne alacağıma karar veremedim ancak aklımda olan;hepsi ati çipsetli kartlar var 9550 63$ asus Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
bu ekran kartı bu anakarta uyar mı? ekran kartı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız benim anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Evet iyi akşamlar Konu şu : 2007 çıkışlı core2 duo işlemcili ( Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız) Anakart : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız power supply: 250 W önerilere açığım ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt